Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

ΝΥΤ: Πώς περνάνε οι Έλληνες την κρίση

ΝΥΤ: Πώς περνάνε οι Έλληνες την κρίση

To τελευταίο πρόγραμμα λιτότητας μπορεί να απέτρεψε την εθελοντική χρεοκοπία, αλλά σε κάθε περίπτωση θα κάνει τη ζωή των καθημερινών Ελλήνων ακόμα πιο δύσκολη. Η ανεργία καλπάζει, οι αυτοκτονίες αυξάνονται.

Η κρίση χρέους και ο ρόλος της Γερμανίας

Η κρίση χρέους και ο ρόλος της Γερμανίας

Η πρόταση για επίτροπο που θα ελέγχει τον προϋπολογισμό της Ελλάδας δεν είναι τελείως παράλογη, κατά τον George Friedman. Οι επιλογές της χώρας, το δίλημμα της Γερμανίας. Ποια είναι η πραγματική κρίση στην Ε.Ε.

Ποιοι

Ποιοι "άνοιξαν" και "έκλεισαν" την αγορά η/ε

Η ανακοίνωση των εταιρειών Energa και Hellas Power για τα τεκταινόμενα στην αγορά λιανικής του ηλεκτρικού ρεύματος περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για το περιβάλλον όπου κάποιος είναι υποχρεωμένος να κινηθεί.

Mισθοί: Πού το πάνε οι επιχειρήσεις

Mισθοί: Πού το πάνε οι επιχειρήσεις

Πώς και κατά πόσον θα εκμεταλλευτούν οι εργοδότες το ευνοϊκότερο γι' αυτούς θεσμικό πλαίσιο που ετοιμάζεται. Το de facto που γίνεται de jure. Η συμπεριφορά των εξαγωγικών ομίλων και το στοίχημα των «καλών εταιρειών».

Ετοιμάζουν «Εύρηκα» μετά το PSI;

Ετοιμάζουν «Εύρηκα» μετά το PSI;

Οι ξένοι το λένε όσο πιο καθαρά μπορούν. Το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία το έχουν υιοθετήσει πολιτικά διά της πλαγίας. Και όπως φαίνεται, μετά τις επικείμενες εκλογές όλο και κάποιο σχέδιο τύπου Εύρηκα θα πέσει στο τραπέζι…

Τράπεζες:Γιατί οι κοινές ΔΕΝ συμφέρουν το κράτος

Δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί που υποστηρίζουν πως είναι προς το συμφέρον του ελληνικού δημοσίου η επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών να γίνει με κοινές μετοχές. Δεν πήραν όμως χαρτί και μολύβι! Εμείς πήραμε…

Πετζετάκις: Θα φτάσει το «μαχαίρι στο κόκαλο»;

Έναν περίπου χρόνο μετά την αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής, αναπάντητα παραμένουν όλα τα ερωτήματα γύρω από μια υπόθεση που «μυρίζει» σκάνδαλο καραμπινάτο. Το χρονολόγιο αυτής.

Μarfin: Eπενδυτικός οδηγός για το 2012

Η δημοσιονομική προσαρμογή που είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει η Ελλάδα, επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη και αυξάνει την ανεργία, αναφέρει στην έκθεση της η Marfin Analysis. Ποιές μετοχές προτείνει.

Stratfor: Οι προβλέψεις για το 2012 – Αν. Ασία

Η αντίδραση της Κίνας στην κρίση, οι πιθανές κοινωνικές αναταραχές και η επανεμπλοκή των ΗΠΑ στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού θα καθορίσουν τις εξελίξεις στην Ανατολική Ασία το 2012, όπως εκτιμά το Stratfor.

Stratfor: Οι προβλέψεις για το 2012 - Μ. Ανατολή

Οι "επεκτατικές" επιδιώξεις του Ιράν σε Ιράκ και Συρία, το καθεστώς Assad αλλά και οι κινήσεις Σ. Αραβίας και Τουρκίας θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στη μεσανατολική γεωπολιτική σκακιέρα. Τι εκτιμά η Stratfor.

Ο Βενιζέλος, ο τζόγος και... οι εκλεκτοί

Γενική: Τα "κακά" σενάρια και οι… ψιλικατζήδες

Stratfor: Τι θα κρίνει το μέλλον της Ευρώπης

Το in2life στηρίζει το έργο της ActionAid

Μισθοί: Μύθοι και πραγματικότητα

Τι διαβάσατε στο euro2day το 2011 - Το top 10

Τα 3+1 θανάσιμα αμαρτήματα για το ευρώ

CEO για κλάματα - Οι χειρότεροι του 2011

Κουρείον… "η ωραία Ελλάς"

Οικονομία:Ανάκαμψη από Οκτώβρη και βλέπουμε

v