ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ

Βαθύ ΠΑΣΟΚ για πάντα...

Βαθύ ΠΑΣΟΚ για πάντα...

Τη στιγμή που η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη μήνιν των Ευρωπαίων, επειδή δεν ανταποκρίνεται στις δεσμεύσεις της, στην Αθήνα το μόνο μέτρο που προωθείται για τη μείωση του δημόσιου τομέα αποκτά χροιά κομματικών διώξεων.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και τα ομόλογα…

Ιδού η Ρόδος, ιδού και τα ομόλογα…

Πιστεύει αυτή η κυβέρνηση ότι θα αποφύγουμε τη χρεοκοπία; Αν δεν το πιστεύει, τι μας ταλαιπωρεί με αυτά τα απανωτά μέτρα; Το τέλος δεν πρέπει να αργεί… Αν όμως το πιστεύει, ας το αποδείξει…

«Νεκροί» επί εξάμηνο… με βούλα ΔΝΤ

«Νεκροί» επί εξάμηνο… με βούλα ΔΝΤ

Η διαβόητη έκτη δόση έρχεται. Η Ευρώπη κερδίζει χρόνο για να επανακεφαλαιοποιήσει το τραπεζικό της σύστημα και εμείς εξασφαλίζουμε ακόμη λίγους μήνες μιας ταλαίπωρης επιβίωσης, πριν από το οριστικό τέλος.

Έχουν δέσει τον γάιδαρό τους οι Γερμανοί;

Έχουν δέσει τον γάιδαρό τους οι Γερμανοί;

Γιατί η φράση «ελληνική χρεοκοπία» έχει γίνει το τελευταίο διάστημα «καραμέλα» για πολλούς Γερμανούς πολιτικούς; Η εύκολη απάντηση είναι ότι, πολύ απλά, μας βαρέθηκαν. Υπάρχει όμως και μία ακόμη…

Ο νόμος, τα λαμόγια και το νέο αντάρτικο

Ο νόμος, τα λαμόγια και το νέο αντάρτικο

Το μέτρο, την ψυχραιμία ή τη μνήμη της έχει χάσει η Αριστερά, προτείνοντας ένα κίνημα του τύπου «δεν πληρώνω», για το -κατά τα λοιπά- καταφανώς άδικο χαράτσι στα ακίνητα; Δεν φταίει, όμως, αυτή. Άλλοι άνοιξαν τον δρόμο.

Για πόσο καιρό ακόμη θα «δουλευόμαστε»;

Αν είμαστε σήμερα εδώ που είμαστε, τούτο οφείλεται στο ότι ουδείς μας πιστεύει. Πώς όμως να μας πιστέψουν, όταν «δουλευόμαστε» και μεταξύ μας; Πώς γίνεται ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους;

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...

Από τις χαρτοπαικτικού χαρακτήρα μπλόφες και τη ρήξη των συνομιλιών με την τρόικα στο «τρεχάτε ποδαράκια μου» και στη «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι»... Η ολισθηρή διαδρομή του κ. Βενιζέλου.

Μια «άσπρη ημέρα» για την οικονομία…

Η πλήρης απελευθέρωση των μεταφορών (φορτηγά ΔΧ και ταξί) που έβαλε χθες στο τραπέζι του ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ ο φίλτατος κ. Ι. Ραγκούσης, αποτελεί την πρώτη, κυριολεκτικά, κίνηση για το άνοιγμα της οικονομίας.

Γερμανοί ή Έλληνες εκτός ευρωζώνης;

Πόσο σοφό είναι να πριονίζει κανείς το κλαδί στο οποίο κάθεται; Από την ελληνική κυβέρνηση ίσως να μην περιμέναμε κάτι καλύτερο. Από τη γερμανική όμως; Εκτός εάν τελικά δεν μας τα λέει όλα το Βερολίνο…

Αυτοί οι άνθρωποι δεν "το έχουν"...

Τόσο οι άνθρωποι που μας κυβερνούν όσο και εκείνοι που καταλαμβάνουν τα έδρανα "απέναντί τους" στο Κοινοβούλιο και βαυκαλίζονται ότι έχουν τις λύσεις ούτε θέλουν αλλά ούτε και μπορούν να βάλουν τον τόπο σε τάξη.

Αφού τους χαλάνε οι μπλόφες, τι τις κάνουν;

Μαζί πάντως δεν τα φάγαμε…

Και τώρα... τρεχάτε ποδαράκια μου!

Δεν θέλει κόπο, τρόπο θέλει…

Ο πιο αδύναμος κρίκος, Άγκελα, είσαι εσύ...

Θεσμοί ή τραπουλόχαρτα, κ. Βενιζέλο;

Το πρόβλημα είναι οι πολιτικοί. Όχι το χρέος…

Στις 10 Σεπτεμβρίου τι μας ξημερώνει;

Δικαιοσύνη όχι μόνον τυφλή αλλά και παράλυτη

Πού πας, βρε Καραμήτρο!

v