ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ABC Development: Δεν μετανιώνει για Badminton

ABC Development: Δεν μετανιώνει για Badminton

Παρά την υποχώρηση 30% των πωλήσεων για τις παραστάσεις του Badminton, ο πρόεδρος της ABC Development Μ. Αδάμ δεν μετανιώνει που επένδυσε στον πολιτισμό, αξιοποιώντας την πρώην ολυμπιακή εγκατάσταση.

Alpha Γκρίσιν: Σχέδια για

Alpha Γκρίσιν: Σχέδια για "επίθεση" στο εξωτερικό

Σχέδια για επίθεση στο εξωτερικό καταστρώνει η Alpha Γκρίσιν τα οποία περιλαμβάνουν επέκταση σε Σερβία-Ουκρανία, αιολικό πάρκο στη Βουλγαρία αλλά και το το project της Πολωνίας σε συνεργασία με τη Eurobank.

ΧΑΚ: Μία Δήμητρα με discount 70%

ΧΑΚ: Μία Δήμητρα με discount 70%

Η Δήμητρα, η μεγαλύτερη εισηγμένη κυπριακή επενδυτική, διαπραγματεύεται στο ταμπλό της κοινής πλατφόρμας κάτω από την αποτίμηση των μετρητών της! Συνέντευξη με τον γενικό δ/ντή της εισηγμένης δρ Νίκο Μιχαηλά.

BP Hellas: Δεν φεύγουμε... προς το παρόν!

BP Hellas: Δεν φεύγουμε... προς το παρόν!

Οι πολυεθνικές Mobil, Fina, Total και Texaco έχουν αποχωρήσει και η Shell... ετοιμάζεται. Ο επικεφαλής της BP Hellas κ. Σ. Χριστογιάννης, σκιαγραφώντας το ζοφερό τοπίο στην αγορά πετρελαιοειδών "δεν το αποκλείει".

ΚΕΔ: «Όχι στο συγχωροχάρτι για Βατοπαίδι»

ΚΕΔ: «Όχι στο συγχωροχάρτι για Βατοπαίδι»

Σχέδιο για τη σύσταση μηχανισμού που θα δέχεται καταγγελίες πολιτών για καταπατήσεις δημόσιας γης επεξεργάζονται ΥΠΟΙΟ και ΚΕΔ, προαναγγέλλει σε συνέντευξή του ο CEO της εταιρίας, Κ. Φωτόπουλος. Τι λέει για Βατοπαίδι.

Τι "βλέπει" η HSBC για ΧΑ, τράπεζες, οικονομία

Εστίαση σε μετοχές ποιοτικών εταιριών, σταδιακή αύξηση του beta στο μετοχικό χαρτοφυλάκιο και επιφυλακτικότητα για τις τράπεζες προτείνει ο senior αναλυτής της HSBC Παντελάκης ΑΕΠΕΥ, Π. Μαντζαβράς.

Μάναλης: Φυτώριο δυναμικών εταιριών η ΕΝ.Α.

Τις προοπτικές της Εναλλακτικής Αγοράς αναλύει σε συνέντευξή του ο κ. Γκίκας Μάναλης, γενικός διευθυντής της Ελληνικά Χρηματιστήρια. Τι λέει για τις προϋποθέσεις εισαγωγής, τι απαντά για τις χαμηλές συναλλαγές.

Γόντικας: Η Ελλάδα, η κρίση και οι ξένοι θεσμικοί

Ο Κ. Γόντικας, managing partner του Novator Fund, μιλά στο Euro2day για την ελληνική αγορά broadband, την κρίση, τα private equity, το investment banking και πώς αντιλαμβάνονται οι ξένοι επενδυτές το ελληνικό ρίσκο.

Τι "παίζει"» με τις κυπριακές τράπεζες

Συνέντευξη του ανώτατου εκτελεστικού διευθυντή της Ελληνικής Τράπεζας Μ. Κεραυνού - Ο επηρεασμός από την κρίση, οι καταθέσεις από το εξωτερικό, το profit warning και τα νέα σχέδια εντός και εκτός Κύπρου.

Βασιλείου: "Ετος κρίσης το ΄09, δύσκολο το ΄10"

Ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γ. Βασιλείου αναλύει την οικονομική κρίση, αποκρυπτογραφεί τα αποτελέσματα της συνάντησης του G20 και μας προετοιμάζει για μια δύσκολη διετία.

Ελληνική Τράπεζα: "Διεκδικούμε νέους πελάτες!"

Μέταλλα, αυξημένη ρευστότητα και... εγρήγορση

"Ο ΟΠΑΠ θα παραμείνει στην κορυφή"

Σ. Μανέλλης: Καιρός για... μεγαλύτερες "ψαριές"

William Freund: Από το 2010 η ανάκαμψη

Kleemann: Κοιτάζει προς νέες αγορές

Κ. Μίχαλος: Ώρα διαλόγου για ωράριο, εκπτώσεις

Φώλιας: Πώς θα αμυνθούμε στην κρίση

Θ. Βάρδας: Η Πολιτεία κωφεύει στα αιτήματά μας

Β. Παπαλιός: Τα retail awards είναι πλέον θεσμός

v