«Σταυρώνουμε όσους δεν φοβούνται να εκτεθούν»

Ο Γ. Νταλάρας απαντά με οργή και συγκίνηση για τα επεισόδια που σημάδεψαν τις ζωντανές εμφανίσεις του σε μια συνέντευξη-χείμαρρο. Τι λέει για όσους τον βρίζουν, για τη σύζυγό του και το "γαλανόλευκο σκοτάδι".

«Σταυρώνουμε όσους δεν φοβούνται να εκτεθούν»
«Όσοι δεν φοβούνται δεν κρύβονται στο σκοτάδι», απαντά ο Γιώργος Νταλάρας σε όσους προκάλεσαν επεισόδια σε βάρος του στις τελευταίες συναυλίες που έδωσε με δωρεάν είσοδο σε γειτονιές της Αθήνας.

Ο μεγάλος ερμηνευτής μίλησε στο In2life και τη Ναταλί Χατζηαντωνίου με ένταση, οργή αλλά και συγκίνηση για όσα συνέβησαν, απέδωσε την πρωτοβουλία γι' αυτά σε μικρές ομάδες, ζήτησε «να μη χτυπούν τον ίδιο για το μνημόνιο» και υπογράμμισε ότι «η αλήθεια δεν κοιμάται».

Λίγες μόνο ώρες μετά την επεισοδιακή βραδιά στα Λιόσια, όπου μία ιδεολογικά ετερόκλητη, απ' ό,τι λέει ο ίδιος, ομάδα διέκοψε τη συναυλία του, άρχισε να φωνάζει συνθήματα κι εκσφενδόνισε γιαούρτια εναντίον του, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε και σε ορισμένα από όσα του προσάπτονται, όπως π.χ. ότι συμφώνησε με σχόλιο του Θεόδωρου Πάγκαλου για την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Μίλησε ακόμα για τη βουλευτική ιδιότητα της συντρόφου του, Άννας Νταλάρα: «Θα ήμουν φασίστας αν της έλεγα ‘μην μπεις στην πολιτική γιατί θα καταστρέψεις το τραγούδι μου’». Για το μνημόνιο ανέφερε: «Δεν το ζήτησα, δεν το ψήφισα και δεν το υποστηρίζω». Για τις επικείμενες εκλογές είπε: «Ας μην παρασυρθεί ο κόσμος από λαοπλάνους που θέλουν να συνεχίσουν το πάρτι και το νταβατζηλίκι».

Τον ρωτήσαμε φυσικά αν μετά απ' ό,τι συνέβη θα αποσύρει το πρόγραμμα των επόμενων συναυλιακών του σταθμών (Δάφνη 10/3, Ηλιούπολη 17/3, Καλλιθέα 24/3, Άγιοι Ανάργυροι 25/3, Περιστέρι 30/3 και Κερατσίνι 1/4): «Θα είμαι εκεί», απάντησε λακωνικά.

Διαβάστε ακόμη στην πλήρη συνέντευξη για εκείνους από τον μουσικό χώρο για τους οποίους λέει ότι τον βρίζουν, αλλά και για όσους «ξεκίνησαν συνθηματάκια τύπου ‘δεν μας χέζεις, ρε Νταλάρα;’».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: http://www.in2life.gr/culture/music/articles/219124/article.aspx

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v