ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γεωργιάδης: Σχέδιο επανεκκίνησης πέρα από το μνημόνιο

Γεωργιάδης: Σχέδιο επανεκκίνησης πέρα από το μνημόνιο

Ο ΥΠΟΙΚ της Κύπρου κ. Χ. Γεωργιάδης μιλά στο Euro2day.gr για το πώς η χώρα θα επιχειρήσει παράλληλα με το μνημόνιο να εφαρμόσει δικό της σχέδιο ανάκαμψης. Που εστιάζει. Οι κινήσεις στις τράπεζες.

Sony Kapoor: Η τρόικα πρέπει να διαλυθεί

Sony Kapoor: Η τρόικα πρέπει να διαλυθεί

Δημόσια ευρωπαϊκή επιτροπή πρέπει να εξετάσει το ρόλο της τρόικας, δηλώνει στο Euro2day.gr ο Sony Kapoor, ανερχόμενος αστέρας στο χώρο των think tank. Πρώιμη η αισιοδοξία των αγορών για την Ελλάδα. Το OSI, η πολιτική αδυναμία της ΕΕ και η Μέρκελ.

Τσίγκος: «Στην Ελλάδα λείπει το έξυπνο χρήμα»

Τσίγκος: «Στην Ελλάδα λείπει το έξυπνο χρήμα»

Τα προβλήματα όσων ξεκινήσουν ένα startup στην Ελλάδα αναλύει ο Δημήτρης Τσίγκος της Virtual trip. Τα μυστικά για να γίνει "επιχείρηση" μία ιδέα. Οι ελληνικές ιδιαιτερότητες και οι τακτικές ανάπτυξης. Η έλλειψη στρατηγικής στις επιδοτήσεις.

TAGS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - TELECOMS, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Πώς η Κύπρος θα ξεπεράσει την κρίση

Πώς η Κύπρος θα ξεπεράσει την κρίση

Το κυβερνητικό σχέδιο και τους στρατηγικούς άξονες πάνω στους οποίους θα βασιστεί η επιχείρηση ανάκαμψης της Κύπρου παρουσιάζει στο Euro2day.gr ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός κ. Γιώργος Λακκοτρύπης. Σε πρώτο πλάνο ο τουρισμός.

Γιούνκερ: Οι Έλληνες δικαιούνται να ελπίζουν

Γιούνκερ: Οι Έλληνες δικαιούνται να ελπίζουν

Ο λαός έδειξε κουράγιο, μπορεί να ελπίζει, λέει ο Ζ.Κλ. Γιούνκερ σε αποκλειστική συνέντευξή του. Ζητά να μην ανοίξει τώρα συζήτηση για το χρέος. Τι λέει για τρίτο δάνειο, OSI και νέα μέτρα. Το παρασκήνιο του Grexit και η θέση για Σαμαρά, Τσίπρα.

Attica Bank: Η αύξηση κεφαλαίων και η επόμενη μέρα

Τα σχέδια για την επόμενη ημέρα της ανακεφαλαιοποίησης και τα πλεονεκτήματα συμμετοχής των επενδυτών στην ΑΜΚ παρουσιάζει ο Θ. Κρίντας. Πώς ωφελείται η Ατττικής από τη συγκέντρωση στις τράπεζες.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Στ. Μάνος: «Φοβάμαι νέα έκρηξη διαφθοράς»

Μάνος… μαινόμενος για το νέο φορολογικό, το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, τις αποκρατικοποιήσεις, τα φάρμακα, έως και τα… διόδια. Δείτε τη συνέντευξη του πολιτικού, που, αν μη τι άλλο, δεν μασάει τα λόγια του.

Δαμανάκη: Η Ελλάδα γαστρονομικός προορισμός

Τα τοπικά προϊόντα της Ελλάδας μπορούν να αποτελέσουν "πρεσβευτή" για την προσέλκυση τουρισμού, υποστηρίζει η Μαρία Δαμανάκη. Τι είναι η πρωτοβουλία για το Αριστείο Ευρωπαϊκής Γαστρονομίας.

Η Κύπρος πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη!

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν μιλά για τις καταστροφικές επιπτώσεις εξόδου της Κύπρου από την Ευρωζώνη. Τα λάθη του παρελθόντος, το φυσικό αέριο, οι Ρώσοι και οι προσπάθειες της κυβέρνησης.

Διαδικτυακές business με χαμηλό κόστος

Η δημιουργία δύο ιστοσελίδων με ελάχιστο κόστος και οι προοπτικές. Τα προβλήματα και οι ευκαρίες. Πώς οι ηλεκτρονικές business μπορούν να δώσουν διέξοδο την εποχή της κρίσης. Συνέντευξη του Μ. Δαμκαλίδη.

"Κατηγορώ" Δομαζάκη για αθέμιτο ανταγωνισμό

"Η Κύπρος να συντάξει αναπτυξιακό μνημόνιο"

Δ. Ακρίδας: Πώς από παραγωγοί γίναμε έμποροι!

N. Δρανδάκης: "Οι επιδοτήσεις σε κοιμίζουν"

Μηλιός: Δεν υπάρχει ανάκαμψη χωρίς ζήτηση

Κίνδυνος "ατυχήματος" με την περίθαλψη

Moody's: Πιθανό ένα ακόμα PSI στην Ελλάδα!

"Πάρκο τροφίμων" για να πέσουν οι τιμές

Ευρωπαϊκή Πίστη: Οι σχεδιασμοί για το 2013

Τα σχέδια για ρύθμιση δανείων και "Τειρεσία"

v