ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κύπρος: Πώς η κυβέρνηση «κοντράρει» την ανεργία

Κύπρος: Πώς η κυβέρνηση «κοντράρει» την ανεργία

Που εστιάζονται οι προσπάθειες για γρήγορη επανένταξη των ατόμων χωρίς εργασία. Οι σχεδιασμοί για Ταμείο συντάξεων και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Η συμβολή της Ευρωπαικής Ενωσης. Συνέντευξη της Υπουργού Εργασίας, Ζ. Αιμιλιανίδου.

Αγιάσογλου: Πώς η Rosco «μαγνήτισε» τους κολοσσούς

Αγιάσογλου: Πώς η Rosco «μαγνήτισε» τους κολοσσούς

Εγγύηση για την ανάπτυξη της Rosco αποτελεί το ενδιαφέρον των Alstom, Siemens και RZD για την εταιρεία, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος, Σ. Αγιάσογλου, σε συνέντευξη στο Euro2day.gr. Τι λέει για το διαγωνισμό, την επέκταση στο εξωτερικό και τις θέσεις εργασίας.

«Η αγορά πρέπει να υποκαταστήσει τις τράπεζες»

«Η αγορά πρέπει να υποκαταστήσει τις τράπεζες»

Η μεταφορά επενδυτικών πόρων στις εταιρείες πρώτος στόχος για την αγορά, λέει ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου. Προαναγγέλλει αλλαγές, με αναπτυξιακή διάσταση, στη φορολόγηση. Πώς αποτιμά την έξοδο εταιρειών από το ΧΑ. Οι προσδοκίες μετά την υποβάθμιση από MSCI.

Στην αεριοκίνηση οχημάτων επενδύει η Gazprom

Στην αεριοκίνηση οχημάτων επενδύει η Gazprom

Η στροφή του ρωσικού κολοσσού σε νέα επιχειρηματικά πεδία. Οι προοπτικές ανάπτυξης της ευρωπαικής αγοράς. Οι σχεδιασμοί για τροφοδοσία πλοίων. Τι αναφέρει για την Ελλάδα. Συνέντευξη του Εugene Proni, αρμοδίου για θέματα αεριοκίνησης.

Η κυπριακή «συνταγή» για συνεταιριστικές τράπεζες

Η κυπριακή «συνταγή» για συνεταιριστικές τράπεζες

Πώς η Μεγαλόνησος αντιμετώπισε το πρόβλημα των δικών της ιδρυμάτων. Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι των τοπικών Συνεργατικών Πιστωτικών τραπεζών. Τα λάθη που έγιναν στον παρελθόν. Συνέντευξη του Νέαρχου Ιωάννου.

Επενδυτικές ευκαιρίες σε γερμανικά ακίνητα

Στην αναζήτηση επένδυσης με υψηλές αποδόσεις και σταθερό περιβάλλον, η γερμανική αγορά ακινήτων ενδεχομένως προσφέρει λύσεις. Οι Π. Μακρής και Ε. Βήχου, εκπρόσωποι της iBautech MANV, δίνουν απαντήσεις στο Euro2day.gr για τις αποδόσεις και τα ρίσκα.

Φέρνει... χρήμα η εταιρική διακυβέρνηση

Κρίσιμη στην καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης η εφαρμογή των αρχών εταιρικής διακυβέρνησης, δηλώνει ο πρόεδρος του European Corporate Governance C. Hodge. Τα οφέλη στην αξιοπιστία αλλά και στην άντληση κεφαλαίων από τις αγορές.

Nevzat Aydin: Γιατί επένδυσα στην Ελλάδα

Το σημείο κλειδί στην απόφαση του N. Aydin να αγοράσει μειοψηφικό ποσοστό στην Click Delivery. Η πορεία του Τούρκου επιχειρηματία και η συνεργασία με την General Atlantic. Tα σχέδια για πιθανή εισαγωγή σε χρηματιστηριακή αγορά.

G. Ravoet: «Κλειδί» η τραπεζική ένωση για τον κλάδο

Είναι χαμηλές οι αποτιμήσεις των ευρωτραπεζών, λέει ο G. Ravoet, γ.γ. της Ευρωπαϊκής Ενωσης Τραπεζών σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Απαραίτητη η τραπεζική ένωση. Οι εκτιμήσεις για τα stress tests και γιατί η «υπερβολική» ανακεφαλαιοποίηση σκοτώνει...

MEVACO: «Δένει» συνεργασίες για εξαγωγές

Στόχος μας η εγχώρια αγορά να αποτελεί μελλοντικά τη... μειοψηφία δηλώνει ο πρόεδρος του ΔΣ, Δ. Κωστόπουλος. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη ύφεση. Οι πελάτες μας υποφέρουν από έλλειψη χρηματοδότησης και από την κρατική δυστοκία, τονίζει.

Κ. Πετρόπουλος: Πάμε και για νέα deals

Έλληνας επιστήμονας παρουσιάζει γονιδιακό "χάρτη"

Acampora: «Ταύρος» ο νονός της τεχνικής ανάλυσης

Larry Williams: Πώς επενδύω και γιατί

Οι νέοι στόχοι της International Life

Κούρταλης: «Αντέχουμε μόνο λίγους μήνες»

ΕΛΤΟΝ: Σε ποιες χώρες κοιτάζει τώρα για εξαγορές

Aztec Money: Ένα marketplace για εύρεση ρευστότητας

«Πιστοποιητικό θανάτου για κλινικές το νέο κούρεμα»

«Η καινοτομία απαιτεί επενδύσεις και γενναιότητα»

v