ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Σακελλαρίδης: Μαχαίρι σε δαπάνες και αλλαγές στα δημοτικά τέλη

Σακελλαρίδης: Μαχαίρι σε δαπάνες και αλλαγές στα δημοτικά τέλη

Εξοικονόμηση δαπανών και πρόσθετα κονδύλια από ΕΣΠΑ στο σχέδιο του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων. Ποιες είναι οι πέντε μεγάλες αστικές αναπλάσεις. Το «όχι» σε έργα ΣΔΙΤ, οι αλλαγές στα τέλη και η υπόσχεση για 5ετές σχέδιο μέσα από συνελεύσεις στις γειτονιές.

Κακλαμάνης: Το σχέδιο για να γίνει η Αθήνα παγκόσμια μητρόπολη

Κακλαμάνης: Το σχέδιο για να γίνει η Αθήνα παγκόσμια μητρόπολη

Οι πέντε άξονες της στρατηγικής του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων. Μιλά για στοχευμένη στήριξη της επιχειρηματικότητας και επιβολή τελών σε πρώην κρατικά μονοπώλια. Πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του Δήμου. Το πλάνο για την καθαριότητα.

Διάλογος των «εταίρων» για το μοντέλο ανάπτυξης!

Διάλογος των «εταίρων» για το μοντέλο ανάπτυξης!

Την Τρίτη ξεκινούν οι συζητήσεις εγχώριων και ξένων επιχειρηματικών και κοινωνικών φορέων για τη δημιουργία ελληνικού μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης. Οι στόχοι της πρωτοβουλίας «Sustainable Greece 2020». Η κα Χρυσούλα Εξάρχου μιλά στο Euro2day.gr.

Κασίνης: Το στοίχημα του φυσικού αερίου

Κασίνης: Το στοίχημα του φυσικού αερίου

Ο νέος σύμβουλος Σαμαρά για ενεργειακά θέματα Σόλων Κασίνης μιλά για τις κινήσεις της Κύπρου στο φυσικό αέριο, για τις τρέχουσες ισορροπίες και τη δυναμική που αναπτύσσεται. Οι ευκαιρίες, οι διεθνείς συσχετισμοί και η πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί.

Entersoft: Ετοιμη τώρα για το «μεγάλο χτύπημα»!

Entersoft: Ετοιμη τώρα για το «μεγάλο χτύπημα»!

Κάτω από ποιες προϋποθέσεις η εισηγμένη εταιρεία πληροφορικής προτίθεται να προχωρήσει σε μεγάλη επιθετική κίνηση. Τι δηλώνει ο CEO Αντώνης Κοτζαμανίδης σχετικά με τη φετινή πορεία, τις δραστηριότητες στο εξωτερικό και την «επόμενη μέρα» της μετοχής.

G. Boyer: «Πολλαπλά ωφελημένοι οι μέτοχοι της Αιολικής»

Υψηλές αποδόσεις και συμμετοχή σε διεθνοποιημένο όμιλο υπόσχεται ο πρόεδρος της Global Investment στους μετόχους της Αιολικής. Τα σχέδια επικέντρωσης στο asset management και στη χρηματοδότηση ΜμΕ. Γιατί η Ελλάδα κρύβει μεγάλες ευκαιρίες.

Κύπρος: Επενδύσεις υποδομής από Ευρώπη και ιδιώτες

Οι στόχοι της Μεγαλονήσου για τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και βελτίωση της ανταγωνιστικότητας κατά την περίοδο της κρίσης. Συνέντευξη του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων κ. Τάσου Μητσόπουλου. Η κρίση ευκαιρία για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

Σ. Θεοδωρίδης: Τώρα είναι η ώρα των ΑΕΕΑΠ

Πολλά οφέλη για δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, ιδιώτες αποταμιευτές και επιχειρήσεις προσφέρουν οι ΑΕΕΑΠ. Έντονο το ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές. Συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της Trastor Σωτήρη Θεοδωρίδη.

Κρητών Αρτος: Κερδίζουν τους ξένους τα καινοτόμα snacks!

Σε διπλασιασμό των μεγεθών της μέσα από τα φυσικά snacks «Μικιό» αποσκοπεί η εισηγμένη Κρητών Άρτος την επόμενη τριετία. Πολύ θετικές οι πρώτες αντιδράσεις στο εξωτερικό. Συνέντευξη του δ/ντος συμβούλου της εταιρείας Μανόλη Δαμιανάκη.

Τέσσερις πρακτικές συμβουλές για τα ακίνητά σας!

Πώς να διαχειριστείτε τα ακίνητά σας με βάση τα τελευταία δεδομένα της κτηματαγοράς. Η μελέτη αποτίμησης και η απάντηση στο δίλημμα αγορά ή ενοικίαση. Η έλευση των ξένων επενδυτών. Τι προτείνει ο CEO της GLP Values Γ. Λίτσας.

Medicon: Πώς Δημόσιο και PSI καταστρέφουν μια κερδοφόρο εταιρία!

«Μόνη διέξοδος η επένδυση στη γνώση»

Βραβεία Επιχειρηματικότητας: Επιβράβευση στην καινοτομία

Μωραϊτάκης: Όχι σε πλεονάσματα που πνίγουν την ανάπτυξη

Αέριο Αττικής: «Οχι» σε μονομερή αλλαγή σύμβασης

Ευρωσύμβουλοι: H «συνταγή» του turn around

Α. Μπελλές: «Βλέπω καλή λύση μέσα στο Φλεβάρη»!

Βογιατζόγλου: Πώς «χρύσωσε» τους μετόχους

Κορκίδης: «Πρέπει να οργανώσουμε τη μεσαία τάξη»

Η Ευρωπαϊκή Πίστη βάζει ψηλότερα τον πήχη

v