ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Ανάλυση της ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ για Betanet

Ανάλυση της ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ για Betanet

Δίκαιη τιμή τα 5,50 ευρώ για τη μετοχή της εταιρίας Betanet, σύμφωνα με τη στάθμιση των μεθοδολογιών DCF και EVA, βλέπει η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ στην ανάλυσή της, με ημερομηνία 27 Μαΐου 2003. Η εταιρία διαπραγματεύεται 12,3 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

Ανάλυση της Αγροτική Asset Manag. για EFG Eurobank

Ανάλυση της Αγροτική Asset Manag. για EFG Eurobank

Τη σύσταση ”διακράτηση” διατηρεί η Αγροτική Asset Management σε ανάλυσή της (26/5) για τη μετοχή της EFG Eurobank Ergasias, ενώ ορίζει ως δίκαιη τιμή τα 10,86 ευρώ. Παράλληλα, προβλέπει ”υγιή” αύξηση της κερδοφορίας της EFG για το οικονομικό έτος 2003.

Ανάλυση της ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ για Γερμανό

Ανάλυση της ΦΑΣΜΑ ΑΧΕΠΕΥ για Γερμανό

Ικανοποιητικά κρίνει τα μεγέθη του ομίλου Γερμανός η Φάσμα Χρηματιστηριακή σε ανάλυσή της με ημερομηνία 23 Μαΐου, διατηρώντας την τιμή στόχο στα 16 ευρώ. Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι τα μεγέθη δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα αφού δεν περιλαμβάνονται τα αποτελέσματα της Multirama.

Ανάλυση της Εγνατία Κύπρου για Τράπεζα Κύπρου

Ανάλυση της Εγνατία Κύπρου για Τράπεζα Κύπρου

Τις 1,45 κυπ. λίρες, από τις 1,43, ορίζει ως τιμή στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου η Eγνατία Κύπρου σε ανάλυσή της (16/5), ενώ διατηρεί και τη σύστασή της ”διακράτηση” (hold). Αμετάβλητες παραμένουν οι προβλέψεις της για τα κέρδη στο 2003, ενώ κρίνει ως ανεπαρκείς τις προσπάθειες μείωσης του κόστους.

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για ΟΠΑΠ

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για ΟΠΑΠ

Την πρόβλεψη για ”απόδοση καλύτερης της αγοράς” (outperform) διατυπώνει σε ανάλυσή της για τον ΟΠΑΠ η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ, θέτοντας τιμή στόχο τα 11,1 ευρώ. Στην ανάλυσή της (23/05/2003), μεταξύ άλλων, αναφέρεται, πως ο κύκλος εργασιών του Οργανισμού, την επόμενη πενταετία, αναμένεται να κινηθεί με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 7,6%.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για ΣΙΔΕΝΟΡ

Σύσταση ”αγορά” με τιμή- στόχο τα 3,30 ευρώ δίνει η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της ΣΙΔΕΝΟΡ, σε ανάλυσή της (13/05/2003), όπου μεταξύ άλλων αναφέρει πως για το 2003 οι πωλήσεις της εταιρίας αναμένεται να αυξηθούν με τα καθαρά κέρδη ωστόσο να υποχωρούν.

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για 3Ε

Τα 16 ευρώ θέτει ως τιμή - στόχο για τη μετοχή της Coca Cola 3E η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ σε ανάλυσή της (15/5), στην οποία επισημαίνεται ότι τα μεγέθη τριμήνου της 3Ε είναι καλύτερα των εκτιμήσεών της, χωρίς ωστόσο αυτό να είναι ενδεικτικό για το σύνολο του έτους.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για ΟΠΑΠ

Διατηρεί τη σύσταση ”αγορά” (buy) με τιμή – στόχο τα 11,3 ευρώ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, η Εθνική ΑΧΕ (09/05/2003), ενώ εκτιμά πως ο τζίρος του Οργανισμού στο α’ τρίμηνο θα ενισχυθεί κατά 28% διαμορφούμενος στα 599 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη προ φόρων να φτάνουν στα 72 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 18%.

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Panafon- Vodafone

Τιμή στόχο τα 6,26 ευρώ θέτει ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για την Panafon- Vodafone, συστήνοντας ”διακράτηση”. Σύμφωνα με την ίδια ανάλυση τα μεγέθη της οικονομικής χρήσης που έληξε στις 31/03/2003 εκτιμάται πως κινήθηκαν ανοδικά, ενώ θεωρείται πιθανή η κατάθεση δημόσιας προσφοράς από τη μητρική Vodafone.

Ανάλυση της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για Chipita

Τα 4,7 ευρώ ανά μετοχή θεωρεί ως ”δίκαιη τιμή” η Φάσμα AΧΕΠΕΥ σε ανάλυσή για την Chipita, στην οποία επισημαίνεται, ότι η διοίκηση αναγνωρίζοντας τους συναλλαγματικούς κινδύνους από την επέκταση στην Α. Ευρώπη, εφαρμόζει τεχνικές κάλυψης κινδύνου (Hedging) είτε με χρηματοοικονομικά μέσα είτε με φυσικό τρόπο (δανεισμός σε τοπικό νόμισμα).

Ανάλυση της Αγροτική Asset Management για ΟΤΕ

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Γερμανό

Ανάλυση της Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ για Fintexport

Ανάλυση από Εθνική ΑΧΕ για Folli Follie

Εκθεση της VRS για την Unisystems

Ανάλυση της Αγροτική Asset Management για το ΙΑΣΩ

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για την Cosmote

Ανάλυση της Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ για την Cyclon

Ανάλυση από Εθνική ΑΧΕ για ΕΛΤΕΧ - Ακτωρ

Ανάλυση της Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ για Παντεχνική

v