Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Δίκαιη τιμή τα 20,43 ευρώ από Φάσμα

Δίκαιη τιμή τα 20,43 ευρώ και διατήρηση της σύστασης ”outperfom”, δίνει η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για την εταιρία Intralot, στην ανάλυσή της με ημερομηνία 26 Νοεμβρίου, με αφορμή τα αποτελέσματα εννεαμήνου της εταιρίας.

Intralot: Δίκαιη τιμή τα 20,43 ευρώ από Φάσμα
Δίκαιη τιμή τα 20,43 ευρώ και διατήρηση της σύστασης ”outperfom”, δίνει η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για την εταιρία Intralot, στην ανάλυσή της με ημερομηνία 26 Νοεμβρίου.

Τα αποτελέσµατα του oµίλου Ιntralot στο 9µηνο σε επίπεδο κύκλου εργασιών κινήθηκαν, όπως επισημαίνεται, σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις της Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ, ενώ, σε επίπεδο κερδοφορίας ήταν ελαφρά ανώτερα.

Σημειώνεται ακόμη, ότι οι διεθνείς δραστηριότητες συνεχίζουν, από την ενοποίησή τους το πρώτο τρίµηνο του έτους, να βελτιώνουν σηµαντικά τα µεγέθη και τα περιθώρια κερδοφορίας του Οµίλου, ενώ στην εγχώρια αγορά το ”Πάµε Στοίχηµα” διατηρεί τους υψηλούς ρυθµούς ανάπτυξής του.

Η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ παραµένει ιδιαίτερα θετική για τις προοπτικές ανάπτυξης της Intralot διεθνώς, ενώ το σηµαντικότερο ερωτηµατικό παραµένει η ανανέωσης της σύµβασης για τη διαχείριση του ”Πάµε Στοίχηµα” από τον ΟΠΑΠ, η οποία λήγει το 2007.

Tέλος, σημειώνει ότι η Intralot διαπραγµατεύεται µε χαµηλούς πολλαπλασιαστές καθαρών κερδών και EBITDA (Ρ/Ε 2003=10,84x, EV/EBITDA2003=4,10x), ενώ ακολουθεί πολιτική υψηλών µερισµατικών αποδόσεων (Μ.Α 2002: 5,14%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v