Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ: Ανάλυση για ΟΠΑΠ - Γερμανός

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής – στόχου στα 11,45 ευρώ, από 11,1 ευρώ, για τη μετοχή του ΟΠΑΠ προχώρησε η Φάσμα σε ανάλυσή της (10/11). Παράλληλα σε άλλη ανάλυση για τη Γερμανός επισημαίνει ότι η ”δίκαιη τιμή” για τη μετοχή διαμορφώνεται στα 20,54 ευρώ.

Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ: Ανάλυση για ΟΠΑΠ - Γερμανός
Στα αποτελέσματα 9μηνου του ΟΠΑΠ και της εταιρίας Γερμανός εστιάζει η ΦΑΣΜΑ Χρηματιστηριακή με ξεχωριστά της report με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου και 19 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Χρηματιστηριακή, ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε σταθερούς ρυθμούς αύξησης εσόδων ελαφρώς υψηλότερους από τις εκτιμήσεις της.

Η Χρηματιστηριακή αναθεωρεί ελαφρώς ανοδικά τις προβλέψεις της για την κερδοφορία του Oργανισμού κατά 6% για το 2003 και κατά 12% για το 2004, ενώ αναθεωρεί και την τιμή στόχο στα 11,45 ευρώ από 11,1 ευρώ προηγουμένως, σε report της με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα 9μηνου του Ομίλου Γερμανός, αυτά κρίνονται από την χρηματιστηριακή in line με τις εκτιμήσεις της, παραμένοντας θετική για την μελλοντική πορεία των θεμελιωδών μεγεθών του Ομίλου, με τη δίκαιη τιμή να αποτυπώνεται στα επίπεδα των 20,54 ευρώ σύμφωνα με report στις 19 Νοεμβρίου.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει την ηγετική θέση του Ομίλου (περίπου 40% Μ.Α. στις νέες συνδέσεις) με τα υψηλά ποσοστά αναγνωρισιμότητας (65%) γεγονός που ενισχύει την διαπραγματευτική του δυνατότητα καθώς και στα οφέλη που αποκομίζει από την προσφορά όλων των παροχών κινητής τηλεφωνίας, στη σταδιακή προσφορά των σημαντικότερων παροχών σταθερής τηλεφωνίας καθώς και στην επέκταση των δραστηριοτήτων διεθνώς (εκτιμά ότι περισσότερο από 30% των εσόδων θα προέρχεται από τις διεθνείς δραστηριότητες στο τέλος του 2006).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v