Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Θετικό κλίμα στη Σοφοκλέους

Τα υψηλά κέρδη για Τιτάνα, Intracom, Γερμανό, Εμπορική, Εθνική, Eurobank και η κινητικότητα σε Folli Follie χαρακτηρίζουν τη σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, που εξελίσσεται σε ένα εύρος 21 μονάδων.

Συνεδρίαση που εξελίσσεται σε ένα εύρος 21 μονάδων όσον αφορά στην κίνηση του Γενικού Δείκτη, με χαμηλότερη τις 2.429 μονάδες και υψηλότερη τις 2.451 μονάδες.

Παράγοντες της αγοράς εκτιμούν ότι δεν έχει εξαλειφθεί η νευρικότητα, κάτι που θα συνεχίζει να δημιουργεί έντονες διακυμάνσεις και βέβαια τα blu chips θα συνεχίσουν να υπεραποδίδουν έναντι της υπόλοιπης αγοράς.

Από την υψηλή κεφαλαιοποίηση υψηλά κέρδη για Τιτάνα, Intracom, Γερμανό, Εμπορική, Εθνική, Eurobank, κινητικότητα σε Folli Follie, ενώ με αρνητικό πρόσημο κινούνται Ελληνική Τεχνοδομική, Αγροτική και ΟΠΑΠ.

Από τους επιμέρους τίτλους σημαντικά κέρδη καταγράφουν οι NewsPhone, Μπαλής, Forthnet, αντιδρούν μετοχές που πιέστηκαν κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις, όπως ΕΡΓΑΣ, Ευρωπαϊκή Τεχνική, Ξιφίας, Τεχνική Ολυμπιακή, Γρηγόρης, ενώ ο Τηλέτυπος καταγράφει σημαντικά ημερήσια κέρδη, αλλά με μικρό όγκο συναλλαγών.

Ζητούμενο για την τελευταία ώρα, είναι να υπερκεραστούν οι 2.466 μονάδες, κάτι που θα άλλαζε σε ανοδική τη βραχυπρόθεσμη τάση, αλλιώς δεν αποκλείεται ο Γ.Δ. να συνεχίσει να κινείται για αρκετές συνεδριάσεις μεταξύ 2.450-2.380 μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v