Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ίσα βάρκα ίσα γιαλός

Χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις συμπεριφέρονται οι τραπεζικές μετοχές, ενώ φυσιολογική κρίνεται η εμφάνιση πωλητών στη μετοχή του ΟΠΑΠ, τη στιγμή που η ΔΕΗ ενισχύεται προς τα 22 ευρώ. Μοιρασμένη η εικόνα μεταξύ ανοδικών – πτωτικών μετοχών.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Ήπιων τόνων η εικόνα της αγοράς, τόσο από πλευράς διακύμανσης του Γ.Δ. όσο και συναλλαγών.

Το εύρος κίνησης της αγοράς διαμορφώνεται στις 14 μονάδες (2.429-2.443,4), οι δε συναλλαγές ανέρχονται στα 33 εκατ. ευρώ.

Μικρά τα κέρδη για τον τραπεζικό δείκτη (0,20%), λίγο χαμηλότερα κατά 0,45 οι τηλεπικοινωνίες, περί τις 110 μετοχές κινούνται ανοδικά, ενώ άλλες τόσες υποχωρούν.

Ανοδική παραμένει η φορά για τις μετοχές των εταιριών Κεραμεία Αλλατίνη, Κεπενού, Καρδασιλάρη, Alco, ΕΣΧΑ και Βάρδα, Ερμή.

Η μετοχή του Βάρδα κινείται στα 3,56 ευρώ (έχοντας πραγματοποιήσει υψηλή τιμή στα 3,62 ευρώ), καθώς η εταιρία ενισχύεται μετά την απόκτηση των εμπορικών σημάτων της Calvin Κlein.

H μετοχή του Ερμή κινείται στα 4,38 ευρώ, με κέρδη 4,9% μετά την απόφαση για απορρόφηση της ΓΕΚ.

Από τις μετοχές του FTSE-20 ο ΟΠΑΠ με προσφορά μεγαλύτερη του μισού εκατ. τεμαχίων υποχωρεί προς τα 14,54 ευρώ, ενώ την υψηλότερη σε ποσοστό απόδοση εμφανίζουν η 3Ε, ΔΕΗ και Ιntracom.

Οριακή η διακύμανση για τη μετοχή των Alpha, της Εθνική, Eurobank και Πειραιώς.

Στη μετοχή της CosmΟΤΕ oι συναλλαγές ξεπερνούν τις 150.000 τεμάχια, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 11,14 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v