Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Frigoglass ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση του 2003. Επίσης, η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: ”Δυναμική και προβληματισμός για την ανάπτυξη μετά το 2004”. Στο διεθνή χώρο, αναμένεται η ανακοίνωση στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

Τριήμερη επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί η Συντονιστική Επιτροπή της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, προκειμένου να ενημερωθεί από τα στελέχη της ΑΘΗΝΑ 2004 για την πορεία της προετοιμασίας των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2004. Επικεφαλής της αποστολής της ΔΠΕ είναι ο Πρόεδρός της, Phil Craven, καθώς και ο Αντιπρόεδρος της IPC και Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής, Francois Terranova.

Ημερίδες

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.) διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: ”Δυναμική και προβληματισμός για την ανάπτυξη μετά το 2004”, στις 16:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental, αίθουσα Αφροδίτη.

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), διοργανώνει ημερίδα με θέμα: ”Δημόσια υγεία και Ολυμπιακοί Αγώνες: Μέτρα προστασίας για τις επιχειρήσεις”, στην αίθουσα ”Ερμής” του επιμελητηρίου (Ακαδημίας 7).

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Frigoglass ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα του 2003.

Συνεντεύξεις τύπου

Η Εμπορική Rent, θυγατρική εταιρία του ομίλου της Εμπορικής Τράπεζας, στον χώρο των μακροχρονίων μισθώσεων Ι.Χ. αυτοκινήτων, πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου στις 12:00, στο εστιατόριο ”Grappa’s” (Σπευσίππου 30, Κολωνάκι).

Διεθνείς εξελίξεις

Αγγλία

- Ανεργία Ιανουαρίου.

Γερμανία

- Εμπορικό ισοζύγιο Δεκεμβρίου.

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Δεκεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v