Συσσώρευσης... συνέχεια στο ΧΑ

Καμία ειδοποιός διαφορά από το άνοιγμα στη Σοφοκλέους, καθώς ο γενικός δείκτης τιμών εξακολουθεί να συσσωρεύει στην ευρύτερη περιοχή των 2.060 μονάδων με τράπεζες και ΟΠΑΠ να πιέζονται. Για μία ακόμη ημέρα ο τζίρος είναι υψηλός, ενώ εμφανής είναι και η αρνητική επιρροή των ευρωπαϊκών αγορών.

Καμία ειδοποιός διαφορά από το άνοιγμα στη Σοφοκλέους, καθώς ο γενικός δείκτης τιμών εξακολουθεί να συσσωρεύει στην ευρύτερη περιοχή των 2.060 μονάδων, εν μέσω εμφανούς αδυναμίας της υψηλής κεφαλαιοποίησης να δώσει προς το παρόν αντίδραση, καθώς, τόσο οι τράπεζες, όσο και ο ΟΠΑΠ πιέζονται για αμιγώς τεχνικούς λόγους.

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται η περιφέρεια όπου ακόμη και αυτή τη στιγμή με το δείκτη πτωτικό, η πλειονότητα των περιφερειακών επενδυτικών σχημάτων δείχνει να μην αντιμετωπίζει κάποιου είδους ανησυχία.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην συνεχιζόμενη απροθυμία των εμπλεκομένων στο ΧΠΑ να προχωρήσουν σε επιθετικές πωλήσεις ακόμη και στα ΣΜΕ του FTSE-20.

Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε την ταυτόχρονη διορθωτική κίνηση των λοιπών ευρωπαϊκών αγορών, η οποία αποτυπώνεται και στην ελληνική αγορά, ενώ επαναλαμβάνουμε πως μέχρι στιγμής βαφτίζουμε τη σημερινή κίνηση ως διόρθωση και το γεγονός ότι οι ρυθμοί συναλλακτικής δραστηριότητας παραμένουν σε σχετικά υψηλούς ρυθμούς καταδεικνύει την πεποίθηση των πολλών επενδυτικών σχημάτων πως ακόμη και η σημερινή κίνησης είναι προβλέψιμη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v