Η ”άνοδος” γράφεται με... Alpha !

Προσεκτικά συντηρείται η ανοδική τάση, με μοχλό για μια ακόμα συνεδρίαση τις τράπεζες. Την τιμητική της έχει σήμερα η Alpha (που θα πρέπει να λειτουργήσει ως αντίβαρο σε τυχόν πιέσεις στην Εθνική μέχρι και την Τρίτη), αλλά και οι ΟΤΕ, ΟΠΑΠ.

Συνεχίζεται η σκυταλοδρομία τραπεζών, με τον κλαδικό δείκτη να οδηγείται ακάθεκτος προς τις 3.000 μονάδες. Εκ περιτροπής ”παίζονται”- με αφορμή πάντα θετικά νέα και εκπλήξεις- οι μετοχές των τεσσάρων- πέντε τραπεζικών ομίλων.

Σήμερα, η Alpha φυσιολογικά θα πρέπει να λειτουργήσει ως αντίβαρο μέχρι και την Τρίτη σε ενδεχόμενη πίεση επί της Εθνικής. Να κρατηθεί για τη συνέχεια η περιοχή των 1.778 μονάδων, προκειμένου να αποτελέσει για τη συνέχεια σημείο αναφοράς της ανοδικής τάσης.

Συνεχείς οι αγοραστές και στα συμβόλαια του FTSE - 20 που προσβλέπουν σε περαιτέρω ενίσχυση της τάσης για τον συγκεκριμένο δείκτη.

Κρυφό χαρτί εδώ και δυο– τρεις συνεδριάσεις η μετοχή της Βιοχάλκο.

Για τη συνέχεια, αναμένεται επιβεβαίωση του εύρους διακύμανσης που στη χειρότερη περίπτωση θα έχει ως στήριξη τις 1.768 μονάδες και πρώτη τιμή – στόχο μέχρι τις 12.30’ τις 1.778 μονάδες.

Μ. Γελ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v