ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μεϊμαράκης: Το σχέδιο 100 ημερών για επανεκκίνηση

Μεϊμαράκης: Το σχέδιο 100 ημερών για επανεκκίνηση

Η χώρα δεν χρειάζεται άλλη πλειοδοσία υποσχέσεων, τονίζει ο αρχηγός της ΝΔ στο Euro2day.gr. Επίθεση στον Αλ. Τσίπρα αλλά και πρόσκληση σε συνεννόηση, ώστε να εφαρμοστεί εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. Ποιες θέσεις παίρνει για κόκκινα δάνεια, φορολογία και ασφαλιστικό.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Χατζηδάκης: Η κοινή λογική δεν είναι νεοφιλελευθερισμός

Χατζηδάκης: Η κοινή λογική δεν είναι νεοφιλελευθερισμός

«Χρειάζεται εθνική ανακωχή για μια τετραετία», δηλώνει ο πρώην υπουργός. Τάσσεται υπέρ της συμμετοχής ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αλλά όχι ως «πρώτο βιολί». Μόνο η αποτελεσματικότητα θα βελτιώσει τη συμφωνία. Πρέπει να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Δραγασάκης: Σ’ αυτή τη φάση η αυτοδυναμία είναι αναγκαιότητα

Δραγασάκης: Σ’ αυτή τη φάση η αυτοδυναμία είναι αναγκαιότητα

Προσπάθεια «νεκρανάστασης» της αριστερής παρένθεσης, η ιδέα του μεγάλου συνασπισμού. Μέρος ευρύτερου κυβερνητικού προγράμματος θα είναι το μνημόνιο. Εθνική συνεννόηση για το χρέος. Επιτροπή με συνεργασία ΟΟΣΑ για τα κατώτατα τιμήματα ιδιωτικοποιήσεων.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Κεφαλογιάννη: Πληρώσαμε πολύ ακριβά το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ

Κεφαλογιάννη: Πληρώσαμε πολύ ακριβά το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλες συνθέσεις και νέα σχήματα συνεργασιών χρειάζεται η Ελλάδα αυτή την περίοδο, τονίζει η Όλγα Κεφαλογιάννη. Εκφράζει επιφυλάξεις για το κατά πόσο μπορούν να εφαρμοστούν ορισμένες πτυχές του προγράμματος. Ποιο είναι το διακύβευμα των εκλογών.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Σταθάκης: Δεν θα έχουμε αλλεπάλληλες εκλογές

Σταθάκης: Δεν θα έχουμε αλλεπάλληλες εκλογές

Τα ανοικτά θέματα της συμφωνίας στα οποία θα εστιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ αναλύει ο Γ. Σταθάκης στο Euro2day.gr. Προκαταβολές 2,8 δισ. από νέο ΕΣΠΑ εντός του 2015. Πόσο κόστισαν τα capital controls. Τα σχέδια για τον νέο Αναπτυξιακό και οι «αμαρτίες» που βαραίνουν τους προηγούμενους.

Γεροβασίλη: Ο «μεγάλος συνασπισμός» δεν θα υλοποιηθεί ποτέ

«Αναρωτιέμαι, έχει η ΝΔ αλλάξει θέση για την ιδιωτικοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ, του νερού και δημόσιων κοινωνικών αγαθών; Για τη μείωση των μισθών, τις απολύσεις και την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων;» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Λαπαβίτσας: Oλο το σχέδιο εξόδου από το ευρώ

Βήμα προς βήμα το πλάνο για υιοθέτηση του εθνικού νομίσματος, αναλύει ο υποψήφιος βουλευτής της ΛΑΕ. Οι προβλέψεις για διαγραφή χρέους και οι τράπεζες. Γιατί πιστεύει πως το σχέδιο θα «δουλέψει». Πώς περιγράφει τους «δύσκολους» πρώτους μήνες. Ποια είναι τα «θολά σημεία».

Βενιζέλος: Κάποιοι είναι μοιραίοι για τον τόπο...

Σε ποιους επιτίθεται ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση σε χώρα και κεντροαριστερά. Η de facto προσχώρηση Τσίπρα στη λογική της εθνικής διαπραγμάτευσης και η ανάγκη κυβέρνησης με κορμό ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Μεγάλη ήττα για την οικονομία οι εκλογές του Γενάρη.

TAGS Εθνικές Εκλογές 2015

Έτσι θα ξαναλειτουργήσει η Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία!

Ο Γιάννης Μουσουλίδης ανοίγει τα χαρτιά του στο Euro2day.gr, αναλύοντας το σχέδιο που έχει εκπονηθεί για τη αναβίωση της γνωστής ελληνικής βιομηχανίας. Ποιος ο ρόλος των τραπεζών, των εργαζομένων και του δημοσίου – Ωφελημένοι και οι παλαιοί μέτοχοι της εταιρείας.

Γ. Πολυχρονίου: Το ΧΑ να ανοίξει με κοινούς όρους για όλους!

Ο πρόεδρος του ΣΕΔΥΚΑ κ. Γιάννης Πολυχρονίου μιλά στο Euro2day.gr για τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τα συμφέροντα των Ελλήνων επενδυτών σε περίπτωση που επαναλειτουργήσει η αγορά με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Επιστολή προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

«Η Σύνοδος θα δώσει τις πολιτικές κατευθύνσεις»

Ιωάννα Παπαδοπούλου: Επιμένει Ελληνικά κόντρα στην κρίση

ΣΕΔΥΚΑ: Αλαλούμ με τις φορολογικές δηλώσεις

Κεφάλας: Η εξωστρέφεια «έσωσε» τις μεταλλευτικές επιχειρήσεις

Π. Βενιέρης: Τα επόμενα σχέδια του... Mr. Green Cola

Γιώργος Κουφόπουλος: Βλέπουμε μεγάλες ευκαιρίες στο ΧΑ

Σ. Αναστασόπουλος: Βαρύ το κόστος της καθυστέρησης

Γιούνκερ: Ολη η αλήθεια για τη διαπραγμάτευση

Γκόρτσος: Βαρύ κόστος για τις τράπεζες από τους νέους κανόνες

Beyrer: Συμφωνήστε πρώτα στους... αριθμούς

v