Θετικό γύρισμα στη Wall λόγω ”τεχνολογικών” κερδών

Σε θετικό έδαφος κινούνται Nasdaq και S&P ξεπερνώντας τις πιέσεις που δέχονταν νωρίτερα. Οριακά υψηλότερα από το χθεσινό κλείσιμο βρίσκεται ο Dow. Πρωταγωνιστές της ανόδου είναι οι μετοχές εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, ενώ τα αποτελέσματα β’ τριμήνου των Μorgan Stanley και την Goldman Sachs, στηρίζουν την αγορά.

Σε θετικό έδαφος κινούνται αυτήν την ώρα ο Nasdaq και ο S&P ξεπερνώντας τις πιέσεις που δέχονταν νωρίτερα. Οριακά υψηλότερα από το χθεσινό κλείσιμο βρίσκεται ο Dow καθώς περιόρισε τις αρχικές του απώλειες.

Πρωταγωνιστές στην άνοδο είναι οι μετοχές εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, ενώ η δημοσίευση καλύτερου των αναμενόμενων αποτελεσμάτων δευτέρου τριμήνου τριμήνου από την Μorgan Stanley και την Goldman Sachs, στηρίζει την άνοδο.

Στο 0,14% και τις 10.386 μονάδες διαμορφώνεται αυτή την ώρα ο δείκτης Dow Jones, ενώ κέρδη της τάξης του 0,68% εμφανίζει ο Nasdaq, στις 1.987 μονάδες. Στο συν 0,30% και τις 1.133 μονάδες βρίσκεται ο δείκτης S&P 500.

Στην Ευρώπη, πτωτικά κατά 1,53% στις 3,928.39 μονάδες έκλεισε το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης καθώς υποχώρησαν οι τίτλοι των τραπεζών και της Lufthansa.

Ο CAC στο Παρίσι έκλεισε στις 3700 μονάδες, χάνοντας 1,07% ενώ πτώση 0,75% κατέγραψε ο FTSE στις 4468,50 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v