Καλά νέα για Wall από Microsoft, Boeing και Disney

Με θετικό πρόσημο ξεκίνησαν τη συνεδρίαση της Παρασκευής οι βασικοί δείκτες της Wall Street, μετά την αναβάθμιση της Microsoft από τη Merrill Lynch, αλλά και θετικές ειδήσεις από Boeing και Walt Disney.

Σε θετικό έδαφος κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street, μετά τα ευοίωνα εταιρικά νέα από Microsoft, Walt Disney και Boeing.

Η μετοχή της Microsoft, η οποία ανακοίνωσε κέρδη τριμήνου χαμηλότερα του αναμενομένου και εξέδωσε προειδοποίηση για το οικονομικό έτος 2003, έγινε στόχος αναβάθμισης από τη Merrill Lynch (”buy” από ”neutral”), καθώς ο οικονομικός διευθυντής της εταιρίας, Κόνορς, εξέφρασε την άποψη για μακροπρόθεσμη βελτίωση στις πωλήσεις της εταιρίας, και εκτίμησε ως θετικό το κλίμα της αγοράς.

Εξάλλου, η Boeing, η οποία δύο συνεδριάσεις πριν απογοήτευσε την αγορά, κινείται σήμερα ανοδικά, καθώς η κυβέρνηση της Νότιας Κορέας παρήγγειλε στην εταιρία την κατασκευή 40 αεροσκαφών, με συμφωνία το κόστος της οποίας αγγίζει τα 4,5 δισ. δολ. Κέρδη καταγράφει επίσης η μετοχή της Walt Disney, μετά την αναβάθμισή της από τη Goldman Sachs.

Στο 0,64% άνοιξε ο Dow Jones και στο επίπεδο των 10.269 μονάδων, ενώ ανοδικά κατά 0,66% διαμορφώνεται και ο Nasdaq, στις 1.814 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v