Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποίηση στις ευρωαγορές

Διάθεση σταθεροποίησης στο ξεκίνημα των συνεδριάσεων για τις ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες μοιάζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση κατεύθυνσης. Πτώση 0,06% για τον DAX.

Διάθεση σταθεροποίησης στο ξεκίνημα των συνεδριάσεων για τις ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες μοιάζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση κατεύθυνσης.

Στο επενδυτικό ορίζοντα έχουν επιστρέψει οι ανησυχίες για ενδεχόμενη ύφεση στις ΗΠΑ, γεγονός το οποίο θα πλήξει τόσο την παγκόσμια οικονομία όσο και την εξαγωγική δραστηριότητα ευρωπαϊκών αλλά και ασιατικών εταιρειών.

Στο προσκήνιο και η Nokia, η οποία αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει προβλέψεις τόσο για την δική της πορεία όσο και εν γένει για τον κλάδο κινητής τηλεφωνίας.

Ελλείψει σημαντικών μακροοικονομικών ανακοινώσεων, η επενδυτική προσοχή είναι στραμμένη τόσο στην αυριανή σύνοδο των κρατών μελών του OPEC, όσο και στις συνεδριάσεις των BoE και ΕΚΤ, οι οποίες ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους για τα επιτόκια την Πέμπτη 6/12.

Σε επίπεδο δεικτών ο DAX υποχωρεί σε ποσοστό της τάξης του 0,06%, με τον CAC να αποδυναμώνεται πλησίον του 0,40% και τον λονδρέζικο FTSE 100 να καταγράφει απώλειες 0,22%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v