ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Ανάλυση της CFS ΑΕΠΕΥ για ΟΛΠ

Ανάλυση της CFS ΑΕΠΕΥ για ΟΛΠ

Σε ελκυστικά επίπεδα εκτιμά η CFS ΑΕΠΕΥ πως διαπραγματεύεται η μετοχή της ΟΛΠ (13,31 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003), όπως αναφέρει σε σχετική της ανάλυση (29/10/2003), όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται πως ο κύκλος εργασιών στο σύνολο του έτους θα αυξηθεί κατά 4,6% με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται κατά 2,5%.

Ανάλυση της Fortius Finance για τη Μπήτρος

Ανάλυση της Fortius Finance για τη Μπήτρος

H πιθανότητα σημαντικής υποχώρησης των διεθνών τιμών χάλυβα, οι πρακτικές dumping και οι εισαγωγές σε πολύ χαμηλές τιμές οι οποίες πλήττουν την εγχώρια παραγωγή λόγω άνισων όρων ανταγωνισμού συμπεριλαμβάνονται στους κινδύνους που αντιμετωπίζει ο όμιλος Μπήτρος Συμμετοχών, σύμφωνα με σχετική ανάλυση της Fortius Finance.

ΗΛΕΑΘ: Τιμή-στόχος τα 4,40 ευρώ από Εθνική

ΗΛΕΑΘ: Τιμή-στόχος τα 4,40 ευρώ από Εθνική

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της σύστασης σε ”buy” από ”market perform” για τη μετοχή της Ηλεκτρονικής Αθηνών με τιμή-στόχο τα 4,40 ευρώ, προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της (27/10) όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται πως η μετοχή της εισηγμένης διαπραγματεύεται 8,1 φορές τα προσαρμοσμένα κέρδη του 2004.

Φάσμα: Στα 8,90 ευρώ αυξάνει την τιμή για Πλαίσιο

Φάσμα: Στα 8,90 ευρώ αυξάνει την τιμή για Πλαίσιο

Στα 8,90 ευρώ (από 7,80 ευρώ) αυξάνει την τιμή στόχο για την Πλαίσιο Computers η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ με αφορμή τα αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ αναθεώρησε θετικά τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις, τα EBITDA και τα προ φόρων κέρδη της εταιρίας.

Κτήμα Λαζαρίδη: Τιμή-στόχος τα 3,20 ευρώ από Merit

Κτήμα Λαζαρίδη: Τιμή-στόχος τα 3,20 ευρώ από Merit

Τιμή-στόχο στα 3,20 ευρώ δίνει η Merit ΑΧΕΠΕΥ για την εταιρία Κτήμα Λαζαρίδη σε report με ημερομηνία 20 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το οποίο στόχοι της εταιρίας είναι η ισχυροποίηση της παρουσίας στη Ν. Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και ο σταδιακός προσανατολισμός της παραγωγής στη βιολογική καλλιέργεια.

Κυριακίδης: Εκτιμήσεις για άνοδο μεγεθών από Merit

Tα πρώτα οφέλη στα χρηματοοικονομικά έξοδα μετά την αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της Kυριακίδης θα εμφανιστούν από τη χρήση του 2003 εκτιμά η Merit ΑΧΕΠΕΥ, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανάλυση (16/10/2003), όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται πως η μετοχή διαπραγματεύεται 9,03 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

Unisystems: Προς τα κάτω οι εκτιμήσεις της VRS

Σε προς τα κάτω αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τα μεγέθη της Unistystems την περίοδο 2003 – 2007 προχώρησε η ”VRS”, του iraj.gr, σε ανάλυσή της (Οκτώβριος 2003), ως αποτέλεσμα καθοδήγησης της διοίκησης της εισηγμένης για ”σκληρές” συνθήκες στον κλάδο και για πιέσεις στα περιθώρια κέρδους.

Κερδοφόρο το 2003 για την ΕΧΑΕ, εκτιμά η CFS

Με κέρδη προβλέπει η CFS ΑΕΠΕΥ ότι θα κλείσει η τρέχουσα χρήση για την ΕΧΑΕ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάλυση (14/10/2003) όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται πως η μετοχή της εταιρίας διαπραγματεύεται 14,8 φορές τα εκτιμώμενα καθαρά κέρδη του 2003, ενώ η μέση ημερήσια εμπορευσιμότητα φτάνει στα 307,1 χιλιάδες κομμάτια.

Βαράγκης: Σύσταση ”διακράτηση” από Merit ΑΧΕΠΕΥ

Σύσταση ”διακράτηση” δίνει η Merit ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Βαράγκης, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της (10/10/2003), όπου μεταξύ άλλων εκτιμάται πως τα μεγέθη της εισηγμένης το 2003 θα κινηθούν ανοδικά, ιδιαίτερα ως αποτέλεσμα της εισόδου της εταιρίας στην επίπλωση και διακόσμηση πλοίων.

Τ. Ολυμπιακή: Τιμή-στόχο τα 4,2 € δίνει η Εθνική

Σύσταση ”market perform” και τιμή-στόχο τα 4,2 ευρώ δίνει η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της Τεχνικής Ολυμπιακής σε ανάλυσή της (30/9/2003), όπου μεταξύ άλλων σημειώνεται πως η μετοχή της εταιρίας διαπραγματεύεται 8 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2003.

Intralot: Τα 20,43 ευρώ δίκαιη τιμή από Φάσμα

Notos Com: Δίκαιη τιμή τα 4,14 ευρώ από Agrotiki

Εθνική ΑΧΕ: Σύσταση ”αγορά” για ΕΛΤΕΧ και Άκτωρ

Chipita: Σύσταση ”market perform” από τη Φάσμα

Ανάλυση της Ακρόπολις ΑΧΕΠΕΥ για Αλουμίνιο

Εθνική ΑΧΕ: Τα 17,80 ευρώ η δίκαιη τιμή για τα ΚΑΕ

Intralot: Μείωσε τη δίκαιη-τιμή η Αγροτική Asset

Τιτάν: Τιμή-στόχο τα 41,74 ευρώ δίνει η Φάσμα

Ρόκας: Δίκαιη - τιμή τα 5,36 ευρώ δίνει η Φάσμα

Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ: Παραμένει θετική για την CosmOTE

v