OΠΑΠ:Τα 14,5 ευρώ η νέα τιμή στόχος από Εθνική ΑΧΕ

Στα 14,5 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για τον ΟΠΑΠ, από την προηγούμενη των 14,2 ευρώ, η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 2 Απριλίου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση market perform. Οι προβλέψεις για τα μεγέθη α’ τριμήνου 2004.

OΠΑΠ:Τα 14,5 ευρώ η νέα τιμή στόχος από Εθνική ΑΧΕ
Στα 14,5 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για τον ΟΠΑΠ, από την προηγούμενη των 14,2 ευρώ, η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 2 Απριλίου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση market perform.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει ότι τα έσοδα από το Kino και τα ισχυρά αποτελέσματα από το Joker, αναμένεται να είναι οι κύριοι μοχλοί ανάπτυξης για το πρώτο τρίμηνο.

Όσον αφορά στις εκτιμήσεις της Εθνικής ΑΧΕ για το πρώτο τρίμηνο του ΟΠΑΠ, η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για αύξηση πωλήσεων κατά 7% σε ετήσια βάση, στα 680 εκατ. ευρώ.

Ακόμη, τα EBITDA αναμένεται να διαμορφωθούν στα 145 εκατ. ευρώ (+10% σε ετήσια βάση), ενώ τα καθαρά κέρδη του ΟΠΑΠ εκτιμώνται στα 89 εκατ. ευρώ, με αύξηση 253%.

Όσον αφορά στο Kino, η Εθνική ΑΧΕ εκτιμά ότι τα έσοδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διαμορφωθούν στα 65 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο, ενώ για το Joker οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πωλήσεις ύψους 81 εκατ. ευρώ έναντι των 51 εκατ. ευρώ στην αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v