ΚΑΕ: Τιμή -στόχος τα 18,10 ευρώ από Εθνική

Την τιμή – στόχο των 18,10 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά” διατηρεί η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή των ΚΑΕ, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της (30 Απριλίου), όπου επισημαίνει ότι τα μεγέθη πρώτου τριμήνου αναμένεται να παρουσιάσουν σημαντική αύξηση.

ΚΑΕ: Τιμή -στόχος τα 18,10 ευρώ από Εθνική
Την τιμή – στόχο των 18,10 ευρώ και τη σύσταση ”αγορά” διατηρεί η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή των ΚΑΕ, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 30 Απριλίου 2004.

Στην ανάλυση, η χρηματιστηριακή παραθέτει και τις εκτιμήσεις για τα μεγέθη πρώτου τριμήνου των ΚΑΕ, τα οποία αναμένεται να παρουσιάσουν σημαντική αύξηση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εθνικής ΑΧΕ, οι ενοποιημένες πωλήσεις των ΚΑΕ στο πρώτο τρίμηνο του 2004 αναμένεται να παρουσιάσουν αύξηση 58,5% και να φτάσουν στα 44,8 εκατ. ευρώ.

Τα EBIT του ομίλου αναμένεται να σημειώσουν σημαντική άνοδο της τάξεως του 72%, διαμορφούμενα στα 7,2 εκατ. ευρώ, με τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας να ενισχύονται κατά 46%, καθώς εκτιμάται πως θα ανέλθουν στα 6,7 εκατ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει πως το πρώτο τρίμηνο του έτους είναι το πιο ”ασήμαντο” όσον αφορά στη συμβολή του τόσο στις πωλήσεις όσο και στα κέρδη του έτους για τα ΚΑΕ.

Επίσης, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως η ισχυρή καθαρή θέση των ΚΑΕ έχει προβληματίσει τους επενδυτές αναφορικά με την επέκτασή της ή και την επιστροφή κεφαλαίου προς τους μετόχους.

Σε αυτό το πλαίσιο η χρηματιστηριακή σημειώνει πως το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας αναμένεται να δώσει βαρύτητα στο συγκεκριμένο θέμα και να λάβει τις τελικές του αποφάσεις μετά τους Ολυμπιακούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v