ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Εθνική ΑΧΕ: Στα 7,1 ευρώ η τιμή στόχος για ΕΧΑΕ

Εθνική ΑΧΕ: Στα 7,1 ευρώ η τιμή στόχος για ΕΧΑΕ

Σε αναβάθμιση της τιμής στόχου για τη μετοχή της ΕΧΑΕ, από τα 6,8 στα 7,1 ευρώ προχωρά η Εθνική ΑΧΕ (15/12/2003), ενώ διατηρείται η σύσταση ”αγορά”. Εμφαση στα θετικά αποτελέσματα 9μήνου και συγκεκριμένα στον περιορισμό του κόστους.

Ανάλυση της Αγροτικής Asset Management για ΔΕΗ

Ανάλυση της Αγροτικής Asset Management για ΔΕΗ

Στα 20,84 ευρώ τοποθετεί η Αγροτική Asset Management τη δίκαιη αποτίμηση για τη μετοχή της ΔΕΗ, όπως αναφέρει σε σχετική ανάλυση με ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 2003, όπου δίνει σύσταση ”hold” για τη μετοχή της Επιχείρησης, η οποία διαπραγματεύεται 9,19 φορές τα κέρδη του 2002. Οι προοπτικές, οι επενδυτικοί κίνδυνοι, τα θετικά και τα αρνητικά της ΔΕΗ.

Folli Follie: Τιμή - στόχο τα 25 € δίνει η Εθνική

Folli Follie: Τιμή - στόχο τα 25 € δίνει η Εθνική

Υψηλότερα, και συγκεκριμένα στα 25 ευρώ -από 21,62 ευρώ που εκτιμούσε πριν- τοποθετεί η Εθνική ΑΧΕ την τιμή - στόχο για τη μετοχή της Folli Follie, διατηρώντας τη σύσταση ”αγορά”, όπως αναφέρεται σε σχετική ανάλυση (12/12/3003).

Πλαίσιο: Στα 10,63 ευρώ η τιμή-στόχος από Εθνική

Πλαίσιο: Στα 10,63 ευρώ η τιμή-στόχος από Εθνική

Με την τιμή – στόχο τα 10,63 ευρώ και σύσταση ”αγορά” αρχίζει εκ νέου την κάλυψη της Πλαίσιο η Εθνική ΑΧΕ. Στην ανάλυσή της, μεταξύ άλλων επισημαίνει πως η περικοπή κόστους που επιχειρεί η διοίκηση έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των περιθωρίων κέρδους.

Ανάλυση της Αγροτικής Asset Management για S&B

Ανάλυση της Αγροτικής Asset Management για S&B

Τα 7,03 ευρώ εκτιμά η Αγροτική Asset Management (πρώην Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης) ως δίκαιη αποτίμηση για τη μετοχή της S&B σε ανάλυσή της, εκτιμώντας ότι ο τίτλος είναι σχετικά ”χαμηλού ρίσκου”, κάτι άλλωστε που προκύπτει και από το χαμηλό beta (0,91). Σύσταση για ”διακράτηση” (”hold”).

Ανάλυση της CFS ΑΕΠΕΥ για την Q&R

”Καλή” χαρακτηρίζει η CFS ΑΕΠΕΥ την κεφαλαιακή διάρθρωση της Q&R, όπως αναφέρει σε έκθεσή της (19/12/2003), όπου μεταξύ άλλων σημειώνει πως η γενική ρευστότητα είναι επίσης καλή, ενώ εκτιμά πως οι πωλήσεις της εταιρίας στο σύνολο της χρήσης θα φτάσουν στα 18,3 εκατ. ευρώ.

Ανάλυση της Μerit ΑΧΕΠΕΥ για Νεοχημική

Τη σύστασή της για ”αγορά”, καθώς και τις προβλέψεις της για την πορεία των οικονομικών μεγεθών της Νεοχημικής για το σύνολο του 2003, αλλά και το 2004 και 2005, διατυπώνει σε ειδική ανάλυσή της η Μerit ΑΧΕΠΕΥ. Στα 4,8 ευρώ η τιμή - στόχος για τη μετοχή.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Cosmote

Σύσταση ”αγορά” με τιμή–στόχο τα 11,70 ευρώ δίνει η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της Cosmote σε ανάλυσή της (24/11/2003), ενώ επισημαίνει πως η βραχυπρόθεσμη πορεία της μετοχής της εταιρίας θα καθοριστεί από τις εξελίξεις όσον αφορά στο θέμα της Telenor, αλλά και από τη μερισματική πολιτική.

Yalco: Τιμή-στόχο τα 2,73 ευρώ δίνει η Πεντεδέκας

Τιμή-στόχο τα 2,73 ευρώ και σύσταση ”αγορά” δίνει η Πεντεδέκας ΑΧΕΠΕΥ για τη μετοχή της Yalco – Κωνσταντίνου σε ανάλυσή της (27/11/2003), όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει πως οι κινήσεις αναδιάρθρωσης του ομίλου έχουν αρχίσει να γίνονται ορατές στις, μέχρι πρότινος ζημιογόνες, θυγατρικές.

Intralot: Δίκαιη τιμή τα 20,43 ευρώ από Φάσμα

Δίκαιη τιμή τα 20,43 ευρώ και διατήρηση της σύστασης ”outperfom”, δίνει η Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ για την εταιρία Intralot, στην ανάλυσή της με ημερομηνία 26 Νοεμβρίου, με αφορμή τα αποτελέσματα εννεαμήνου της εταιρίας.

Εθνική ΑΧΕ: Στα 17,80 η τιμή - στόχος για τα ΚΑΕ

Φάσμα ΑΧΕΠΕΥ: Ανάλυση για ΟΠΑΠ - Γερμανός

Εθνική ΑΧΕ: Συστάσεις, τιμές στόχοι για ΟΠΑΠ - 3Ε

Εκτιμήσεις για ΟΤΕ - Γερμανό από Εθνική ΑΧΕ

Εθνική ΑΧΕ: Ανάλυση για Vodafone - Panafon

CFS ΑΕΠΕΥ: Σε ελκυστικά επίπεδα η Notos Com

Αγροτική Asset Mgt: Ανάλυση για Τράπεζα Πειραιώς

Ανάλυση της Merit ΑΧΕΠΕΥ για την F.G Europe

Εθνική ΑΧΕ: Σύσταση ”buy” για ΕΧΑΕ, Folli Follie

Εθνική: Οι τιμές-στόχοι για CosmΟΤΕ, 3Ε, ΚΑΕ

v