Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Τιμή-στόχος τα 15,80 ευρώ από Εθνική

Την τιμή-στόχο των 15,8 ευρώ και τη σύσταση ”market perform” διατηρεί η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 30 Ιουλίου 2004, όπου συμπληρώνει πως παρά το γεγονός ότι διατηρεί τις προβλέψεις της αμετάβλητες, εκτιμά ότι υπάρχουν περιθώρια ανόδου όσον αφορά τόσο στο Τζόκερ όσο και στο ΚΙΝΟ.

ΟΠΑΠ: Τιμή-στόχος τα 15,80 ευρώ από Εθνική
Την τιμή-στόχο των 15,8 ευρώ και τη σύσταση ”market perform” διατηρεί η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, όπως αναφέρει σε ανάλυσή της με ημερομηνία 30 Ιουλίου 2004.

Η Εθνική ΑΧΕ σημειώνει πως παρά το γεγονός ότι διατηρεί τις προβλέψεις της αμετάβλητες, εκτιμά ότι υπάρχουν περιθώρια ανόδου όσον αφορά τόσο στο Τζόκερ όσο και στο ΚΙΝΟ.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ για το δεύτερο τρίμηνο του έτους, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως ήταν ”ισχυρά”, με το ”Πάμε Στοίχημα” και το ΚΙΝΟ να αποτελούν τους καταλύτες της αναπτυξιακής πορείας.

Προσθέτει παράλληλα πως οι επιδόσεις της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro2004 έφεραν τις πωλήσεις του ”Πάμε Στοίχημα” σε νέο ρεκόρ.

Με βάση τις εκτιμήσεις της Εθνικής ΑΧΕ, η μετοχή του ΟΠΑΠ διαπραγματεύεται 13,8 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v