Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Εμπορική Τράπεζα

Διατηρεί τη σύστασή της (Market Perform) για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, η Εθνική ΑΧΕ σε σχετική ανάλυσή της (21/07/04), θέτει τιμή στόχο τα 20,7 ευρώ, ενώ περικόπτει τις εκτιμήσεις της για τα EPS της τράπεζας το 2004. Απο τη λιανική τραπεζική εκτιμάται ότι θα προέλθει η ενίσχυση των εσόδων της τράπεζας. Τι επισημαίνεται για το πρόγραμμα αναμόρφωσης της τράπεζας.

Ανάλυση της Εθνικής ΑΧΕ για Εμπορική Τράπεζα
Στη νέα εποχή αναμόρφωσης για την Εμπορική Τράπεζα, με βάση το πρόγραμμα ”νοικυρέματος” των οικονομικών της, αναφέρεται η Εθνική ΑΧΕ σε σχετική ανάλυσή της (21/07).

Εξάλλου, διατηρεί τη σύστασή της (Market Perform) για τη μετοχή της Εμπορικής Τράπεζας, ενώ θέτει τιμή στόχο τα 20,7 ευρώ.

Παράλληλα, οι αναλυτές της Εθνικής ΑΧΕ προβλέπουν πως η ενίσχυση των εσόδων της Εμπορικής θα προέλθει κυρίως από τη λιανική τραπεζική, ενώ ξεχωριστή αναφορά κάνει για το πρόγραμμα αναμόρφωσης της τράπεζας.

Αναλυτικότερα, εκτιμάται πως το πρόγραμμα αναμόρφωσης της Εμπορικής θα αποδόσει σύντομα ”καρπούς” σύντομα σε επίπεδο κόστους, ενώ σε δεύτερη φάση θα επωφεληθούν τα έσοδα της τράπεζας.

Η Εθνική ΑΧΕ περικόπτει κατά 0,29 ευρώ τις εκτιμήσεις της για τα EPS της Εμπορικής το 2004, προβλέποντας ότι θα ανέλθουν στα 0,81 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v