Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική ΑΧΕ: Τιμές-στόχοι για Μυτιληναίο - ΜΕΤΚΑ

Με τιμή–στόχο τα 6,70 ευρώ και σύσταση ”αγορά” ξεκινάει κάλυψη η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της Μυτιληναίος (21/7), ενώ για τη ΜΕΤΚΑ η χρηματιστηριακή δίνει την ίδια σύσταση και τιμή-στόχο τα 4,80 ευρώ.

Εθνική ΑΧΕ: Τιμές-στόχοι για Μυτιληναίο - ΜΕΤΚΑ
Με τιμή–στόχο τα 6,70 ευρώ και σύσταση ”αγορά” ξεκινάει κάλυψη η Εθνική ΑΧΕ για τη μετοχή της Μυτιληναίος σε ανάλυσή της με ημερομηνία 21 Ιουλίου 2004.

Στην ίδια ανάλυση η χρηματιστηριακή δίνει για τη ΜΕΤΚΑ την ίδια σύσταση και τιμή-στόχο τα 4,80 ευρώ.

Η Εθνική ΑΧΕ επισημαίνει πως η METKA αποτελεί βασικό συντελεστή στην αποτίμηση του ομίλου Μυτιληναίος (καθώς συμβάλλει κατά 61,7% στην τιμή-στόχο).

Παράλληλα, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει ότι ο όμιλος Μυτιληναίου από επενδυτικής πλευράς υποστηρίζεται από μια ”ελκυστική” αποτίμηση, ενώ σε αυτό το πλαίσιο συμπληρώνει πως η μετοχή διαπραγματεύεται 9,8 φορές τα προβλεπόμενα κέρδη του 2005, αλλά και από την έκθεσή του μέσω της θυγατρικής ΜΕΤΚΑ στην κατασκευή εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

Επίσης, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως ο όμιλος Μυτιληναίου κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά των μετάλλων, ενώ και η παρουσία του στον χώρο του αμυντικού εξοπλισμού μέσω της ΕΛΒΟ διασφαλίζει ικανοποιητική κερδοφορία για τα ερχόμενα δύο χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v