Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Σύσταση ”Buy” για ΚΑΕ, ΕΧΑΕ, Τιτάνα

Αμετάβλητες διατηρεί τις συστάσεις buy για τις μετοχές των Τιτάνα, ΕΧΑΕ και ΚΑΕ σε ξεχωριστές της αναλύσεις η Εθνική ΑΧΕ, ενώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για την ΕΧΑΕ στα 7,8 ευρώ από την προηγούμενη των 7,1 ευρώ.

Εθνική: Σύσταση ”Buy” για ΚΑΕ, ΕΧΑΕ, Τιτάνα
Αμετάβλητες διατηρεί τις συστάσεις ”buy” για τις μετοχές των Τιτάνα, ΕΧΑΕ και ΚΑΕ σε ξεχωριστές της αναλύσεις η Εθνική ΑΧΕ, ενώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για την ΕΧΑΕ στα 7,8 ευρώ από την προηγούμενη των 7,1 ευρώ.

Ειδικότερα, σε ανάλυσή της για την ΕΧΑΕ με ημερομηνία 24 Μαΐου, η Εθνική ΑΧΕ προχωρά στην αύξηση της τιμής στόχου στα 7,8 ευρώ, προκειμένου, όπως επισημαίνει, να αποδώσει τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις της για την εταιρία, κυρίως εξαιτίας του όγκου των συναλλαγών στην αγορά παραγώγων αλλά και στη Σοφοκλέους.

Εξάλλου, με την ίδια ημερομηνία, αλλά σε ξεχωριστή ανάλυση, η Εθνική ΑΧΕ διατηρεί τη σύσταση ”buy” για τη μετοχή του Τιτάνα, καθώς και την τιμή στόχο των 43 ευρώ, κάνοντας λόγο για ισχυρά αποτελέσματα α΄ τριμήνου, που επιβεβαιώνουν τις θετικές συνθήκες που επικρατούν στις αγορές που δραστηριοποιείται ο Τιτάνας.

Όσον αφορά στα ΚΑΕ, η Εθνική ΑΧΕ διατηρεί τιμή στόχο στα 18,10 ευρώ, καθώς και τη σύσταση ”buy”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v