Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Αναθεώρηση εκτιμήσεων για EPS από Εθνική

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Cosmote στο 2004 και το 2005, αλλά και για το ύψος του μερίσματος προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ με ανάλυσή της στις 26 Αυγούστου, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση ”αγορά” και την τιμή-στόχο των 14,2 ευρώ.

Cosmote: Αναθεώρηση εκτιμήσεων για EPS από Εθνική
Σε προς τα πάνω αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Cosmote στο 2004 και το 2005, αλλά και για το ύψος του μερίσματος προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ με ανάλυσή της στις 26 Αυγούστου.

Ωστόσο, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως διατηρεί τόσο τη σύσταση ”αγορά” όσο και την τιμή-στόχο των 14,2 ευρώ για τη μετοχή της Cosmote.

Σε ό,τι αφορά την προς τα πάνω αναθεώρηση των εκτιμήσεων της για τα κέρδη ανά μετοχή της Cosmote, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως τις αύξησε κατά 5% για το 2004 και συγκεκριμένα στα 0,96 ευρώ, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις προβλέψεις της για το ύψος του μερίσματος σε συνέχεια των δηλώσεων της διοίκησης για επικέντρωση στις αποδόσεις των μετόχων.

Εξάλλου, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως μέχρι τον Νοέμβριο του 2004 εκτιμά ότι η διοίκηση της Cosmote είτε θα προχωρήσει στην επαναγορά ιδίων μετοχών είτε να διανείμει προμέρισμα ύψους 0,325 ευρώ, το οποίο αφορά στο ήμισυ του προβλεπόμενου μερίσματος για τη χρήση του 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v