Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική ΑΧΕ: Τιμές-στόχοι για ΔΕΗ, Τιτάν και Folli

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της ΔΕΗ, στα 23,1 ευρώ, προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ, με παράλληλη αναβάθμιση της σύστασης σε ”αγορά”. Επίσης, θέτει υψηλότερα τον πήχη για τη Folli (στα 27,1 ευρώ), ενώ σε διαφορετικό report επαναδιατυπώνει την τιμή- στόχο των 21,50 ευρώ και σύσταση ”αγορά” για τη μετοχή της Τιτάν.

Εθνική ΑΧΕ: Τιμές-στόχοι για ΔΕΗ, Τιτάν και Folli
Σε προς τα πάνω αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της ΔΕΗ στα 23,1 ευρώ, από τα 20,40 ευρώ, προχώρησε η Εθνική ΑΧΕ σε ανάλυσή της με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου, με παράλληλη αναβάθμιση της σύστασης σε ”αγορά” από ”market perform”.

Σε ξεχωριστή της ανάλυση με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου η Εθνική θέτει υψηλότερα τον πήχη για τη Folli Follie στα 27,1 ευρώ, από 26,6 ευρώ πριν.

Επιπρόσθετα, σε διαφορετικό report με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 2004 η Εθνική ΑΧΕ θέτει την τιμή-στόχο των 21,50 ευρώ και σύσταση ”αγορά” για τη μετοχή της Τιτάν.

Αναλυτικότερα, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως όσον αφορά τη μετοχή της ΔΕΗ εκτιμά πως θα υπεραποδώσει της αγοράς του ερχόμενους έξι μήνες, ενώ υπενθυμίζει πως στην προηγούμενη ανάλυση που είχε εκδώσει για τη μετοχή της Επιχείρησης (στις 17 Μαρτίου) την είχε υποβαθμίσει σε ”market perform” θέτοντας ως τιμή-στόχο τα 20,5 ευρώ.

Εξάλλου, η χρηματιστηριακή συμπληρώνει πως ο κίνδυνος πτωτικής κίνησης της μετοχής της ΔΕΗ είναι περιορισμένος όσον αφορά το πλαίσιο των αυξήσεων στα τιμολόγια του Σεπτεμβρίου, των ομαλών εξελίξεων γενικότερα στο ευρύτερο περιβάλλον λειτουργίας της ΔΕΗ, αλλά και στην εκπόνηση του επιχειρηματικού σχεδίου της Επιχείρησης.

Παράλληλα, η Εθνική ΑΧΕ αναφέρει πως οι αυξήσεις στα τιμολόγια αναμένεται να είναι τουλάχιστον στο επίπεδο του πληθωρισμού, ενώ προσθέτει πως έχει αυξήσει τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του 2004 (εκτιμά πως θα διαμορφωθούν στα 1,51 ευρώ, από 1,31 ευρώ πέρυσι), έχοντας ταυτόχρονα αναθεωρήσει τις εκτιμήσεις της για το 2005 και 2006 (1,98 ευρώ και 2,01 ευρώ αντίστοιχα).

Σε ό,τι αφορά τη Folli Follie, η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η νέα τιμή-στόχος των 27,1 ευρώ που θέτει αφορά σε περιθώριο περαιτέρω ανόδου της τάξεως του 9%.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου της Folli Follie, η Εθνική αναφέρει πως ήταν ”ισχυρά” και ανάλογα των προβλέψεών της, ενώ συμπληρώνει πως αναθεώρησε τις προβλέψεις της ώστε να συμπεριλάβει το μη επαναλαμβανόμενο μέρισμα (ύψους 3,3 εκατ. ευρώ) στα μεγέθη 2004 της Folli Follie.

Για την τσιμεντοβιομηχανία Τιτάν η Εθνική ΑΧΕ σημειώνει πως αφενός διατηρεί τη σύσταση ”αγορά” στο πλαίσιο της ισχυρής οργανικής κερδοφορίας που ανακοίνωσε στο πρώτο εξάμηνο του 2004 και αφετέρου τα αναμενόμενα επίσης ισχυρά μεγέθη στη διάρκεια του δευτέρου εξαμήνου του έτους.

Επιπλέον, σημειώνει πως η μετοχή της Τιτάν έχει υπεραποδώσει των ευρωπαϊκών ομοειδών επιχειρήσεων κατά 4% τον τελευταίο μήνα και κατά 10% τους τελευταίους τρεις μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v