Ράθυμες διαθέσεις στη Σοφοκλέους

Νεότερο ουδέν όσον αφορά στην πορεία του Γ.Δ., που συνεχίζει να κινείται στο γνωστό εύρος των 10 μονάδων, τον τζίρο που συνεχίζει την απαξιωτική του πορεία και μόλις και μετά βίας ξεπερνά τα 43 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 8,2 αφορούν προσυμφωνημένες συναλλαγές. Εντείνονται οι πιέσεις στην περιφέρεια.

Νεότερο ουδέν όσον αφορά στην πορεία του Γ.Δ., που συνεχίζει να κινείται στο γνωστό εύρος των 10 μονάδων, τον τζίρο που συνεχίζει την απαξιωτική του πορεία και μόλις και μετά βίας ξεπερνά τα 43 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 8,2 αφορούν προσυμφωνημένες συναλλαγές.

Αν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση, αυτή είναι προς το χειρότερο, καθώς οι πτωτικές μετοχές είναι πλέον διπλάσιες των ανοδικών.

Από τις μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης, με ουσιαστικές ανοδικές διαθέσεις μόνο ο τίτλος του Γερμανού και με απλά θετικό πρόσημο ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΕΛΤΕΧ, Cosmote, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Εθνική και Πειραιώς.

Αντίθετα, υπό σχετική πίεση η μετοχή της Intracom, η Alpha Bank κινείται από την αρχή με αρνητικό πρόσημο, αλλά από την αρχή της συνεδρίασης σε καμία περίπτωση οι πωλητές δεν επέδειξαν επιθετικές διαθέσεις, το ίδιο συμβαίνει και με τη Eurobank, ενώ αρνητική ποσοστιαία μεταβολή καταγράφουν επίσης, ΚΣΕ, Hyatt, Τιτάνας και Coca Cola.

Όσον αφορά στους επιμέρους τίτλους, δείχνει να κοπάζει ο αρχικός ενθουσιασμός των αγοραστών για τους τίτλους του ομίλου Κλωνατέξ, συνεχίζει ανοδικά η CPI, σημαντικά ημερήσια κέρδη για τη Σελόντα και για τον Κέκροπα (με μικρό όγκο συναλλαγών), όπως και για τη Euromedica, ενώ κινητικότητα παρουσιάζουν Sanyo, Σπύρου (μετά την απόφαση για την αγορά ιδίων μετοχών), Ευκλείδης, Προμότα και ΓΕΚ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v