Διάχυτη η επιφυλακτικότητα

Ενδείξεις αδυναμίας εμφανίζει η αγορά, όχι τόσο λόγω της Εθνικής, αλλά περισσότερο από τη συνολικότερα αρνητική εικόνα που εμφανίζουν συγκεκριμένες δεικτοβαρείς μετοχές, ενώ παρατηρείται άνοιγμα θέσεων πώλησης στα παράγωγα.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Ενδείξεις αδυναμίας εμφανίζει η αγορά, όχι τόσο λόγω της Εθνικής, αλλά περισσότερο από τη συνολικότερα αρνητική εικόνα που εμφανίζουν συγκεκριμένες δεικτοβαρείς μετοχές.

Χαμηλότερα η μετοχή της Alpha, στα 9,9 ευρώ και πάλι ο ΟΤΕ, απώλειες 2,02% στα 6,78 ευρώ τα Ελληνικά Πετρέλαια, η δε Ιντρακόμ κινείται στα 6,36 ευρώ.

Περισσότερες εδώ και περίπου 20 λεπτά οι μετοχές που υποχωρούν έναντι των αντίστοιχων ανοδικών. Το αρνητικό είναι πως ο Γενικός Δείκτης δεν υπερέβη τις 2.140 μονάδες, σημείο αναφοράς και αντίστασης για όσους τοποθετούνται βραχυπρόθεσμα αυτή την περίοδο.

Από πλευράς μετοχών παραμένουν σε ανοδική φορά οι Ιnformatics, Μαθιός, Έμφασις, Σάνυο, Info-quest, Axon και MLS Πληροφορική. Για το υπόλοιπο της συνεδρίασης θα ήταν καλό να κρατηθεί στην περιοχή των 2.110-2.125 μονάδων, δεδομένου ότι την τελευταία περίπου μια ώρα έχουν κυριολεκτικά γυρίσει σε αρνητικό έδαφος και οι τρεις κύριες ευρωπαϊκές αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v