Στην περιφέρεια το ενδιαφέρον

Η κίνηση στη μικρή και μεσαία κεφαλαιοποίηση είναι αυτή που δίνει τον τόνο και σήμερα στη Σοφοκλέους, όπου φαίνεται πως διαμορφώνεται βάση στον άξονα των 1.835 μονάδων. Ανάμικτη η εικόνα στις τράπεζες και στις τηλεπικοινωνίες, όπου τις πιέσεις στον ΟΤΕ αντισταθμίζει η Cosmote.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Με τη μετοχή της Alpha να υπερβαίνει τα 12 ευρώ και σχετικά σταθερό τον ΟΤΕ, φαίνεται να διαμορφώνεται βάση, πέριξ των 1.835 μονάδων.

Με αυξημένες, μετά τις 12.45΄συναλλαγές, καθώς συνεχίζονται οι επιλεκτικές τοποθετήσεις κυρίως ξένων σε συγκεκριμένες μετοχές, με τα κέρδη όμως να είναι σαφώς μεγαλύτερα στη μεσαία – χαμηλότερη κεφαλαιοποίηση.

Η μετοχή της Εθνικής πιέζεται οριακά χαμηλότερα, ενώ σταθερότερη είναι η συμπεριφορά της Εμπορικής. Από τον τραπεζικό κλάδο ενισχυμένη εμπορευσιμότητα εμφανίζει η μετοχή της Γενικής με διάθεση να διαμορφωθεί ”μόχλευση” μετά από καιρό.

Άκρως θετική και σήμερα η συμπεριφορά της Cosmote, ενώ ανάλογα θετική εικόνα εμφανίζει και η μετοχή του ΟΠΑΠ.

Οι συναλλαγές στα περίπου 35 εκατ. ευρώ (13.20΄) θεωρούνται επαρκείς, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των 75 – 80 εκατ. ευρώ για το σύνολο της συνεδρίασης.

Και για σήμερα οι μετοχές των ιχθυοκαλλιεργειών παρουσιάζουν και εμπορευσιμότητα ενισχυμένη και ικανοποιητικές αποδόσεις.

Θα πρέπει πάντως στη συνέχεια ο Δείκτης να αντιδράσει προς τις 1.840 μονάδες έστω και οριακά υψηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v