Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμαζεύονται οι υπερβολές

Με αιχμή την Εθνική όπου οι αγοραστές για τρίτη-τέταρτη κατά σειρά συνεδρίαση επιμένουν, σήμερα μάλιστα υψηλότερα των 30 ευρώ, εκλογικεύονται οι αρχικά μεγαλύτερες απώλειες. Ψυχραιμότερες σκέψεις και κινήσεις κυριαρχούν σε επιμέρους περιπτώσεις, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την εξίσου δύσκολη συνέχεια.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Οι ψυχραιμότερες σκέψεις και κινήσεις που επικράτησαν μετά το αρχικό ”χτύπημα” συνεχίζονται, όπου αυτές είναι δυνατόν να ευοδωθούν.

Στη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, που ούτως ή άλλως τις τελευταίες δυο-τρεις συνεδριάσεις είναι σταθεροί 2-4 ισχυροί επενδυτικοί οίκοι από την πλευρά των αγοραστών, η τιμή διαμορφώνεται στα 30 ευρώ (2,15%).

Εάν εξαιρεθούν οι συναλλαγές των πρώτων 15-20 λεπτών, στη συνέχεια φαίνεται πως σταδιακά και οι πωλητές κάνουν λίγο ”κράτει” και οι αγοραστές σε ορισμένες περιπτώσεις (Τεχνική Ολυμπιακή, Εγνατία Τράπεζα, Σαράντης, Ιασώ, Καρδασιλάρης, Γερμανός, Chipita, Notos Com και δυο-τεσσάρων άλλων περιπτώσεων) βγαίνουν λίγο υψηλότερα.

Αυτό με αιχμή την υπεραντίδραση της Εθνικής έχει ως συνέπεια, το μέχρι στιγμής ”συμμάζεμα” σε επίπεδο Γενικού Δείκτη των απωλειών, μέχρι το -0,3% (προς τις 3.494 μονάδες ο Γ.Δ.)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v