Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Τιμή-στόχος τα 38,2 ευρώ από την DKW (upd)

Την τιμή–στόχο των 38,2 και τη σύσταση ”buy” διατηρεί για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Dresdner Kleinwort Wasserstein σε ανάλυσή της με σημερινή ημερομηνία. Οι αναλυτές του διεθνούς οίκου εκτιμούν ότι τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας θα τρέξουν με μέσο ετήσιο ρυθμό 21,8% την περίοδο 2005-08.

Εθνική: Τιμή-στόχος τα 38,2 ευρώ από την DKW (upd)
Την τιμή–στόχο των 38,2 και τη σύσταση ”buy” διατηρεί για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η Dresdner Kleinwort Wasserstein σε ανάλυσή της με σημερινή ημερομηνία.

Παράλληλα, η Dresdner Kleinwort Wasserstein επισημαίνει το αναπτυξιακό προφίλ των ελληνικών τραπεζών (growth stories), δίνοντας Ρ/Ε 10,4 με βάση τις εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007, τονίζοντας ότι μετά την πρόσφατη διόρθωση, το premium έναντι του ευρωπαϊκού κλάδου διαμορφώνεται μόλις στο 1% ενώ ο ρυθμός ανάπτυξης στα κέρδη ανά μετοχή των ελληνικών τραπεζών είναι τουλάχιστον διπλάσιος.

Οι αναλυτές του διεθνούς οίκου εκτιμούν ότι τα κέρδη ανά μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, την οποία χαρακτηρίζουν ”κοιμώμενο γίγαντα”, θα τρέξουν με μέσο ετήσιο ρυθμό 21,8% την περίοδο 2005-08.

Παράλληλα επισημαίνουν την ηγετική θέση της τράπεζας στην εγχώρια στεγαστική πίστη αλλά και τις προοπτικές μείωσης των δαπανών.

Η μετοχή της Εθνικής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 6ης Ιουνίου στα 28,98 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v