Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ούριος άνεμος για deals στη Σοφοκλέους

Ούριος είναι ο άνεμος της συμφωνίας Cosmote-Γερμανού, καθώς το γύρισμα ”σελίδας” στη Σοφοκλέους είναι εμφανές και δεν περιορίζεται πλέον μόνο στον σκληρό πυρήνα των blue chips. Αφορά στον κλάδο της Υγείας, τις Κατασκευές, και πιθανόν τη Λιανική Πληροφορική, σε μια περίοδο. Ωστόσο, η πλειονότητα των ”παικτών” δεν δείχνει να βιάζεται για την καταγραφή νέων υψηλών.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Τις επόμενες επιχειρηματικές συμφωνίες αλλά και τις επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις του Γερμανού αναζητούν στην αγορά.

Εκτίμηση που εξηγεί την υπεραπόδοση αρκετών επιλεγμένων μετοχών εταιριών όπως των Multirama, Ροκάς ΔΕΛΤΑ Project, Άττικατ, Ιατρικό Αθηνών, Euromedica και αρκετών ακόμη τίτλων που βρίσκονται στο κέντρο ή στην περιφέρεια των εξελίξεων.

Όλα αυτά με την απαραίτητη συνδρομή και χρηματιστηριακή στήριξη του ΟΤΕ, η μετοχή του οποίου φθάνει τα 19,32 ευρώ.

Ανοδικά διαμορφώνεται, προς τα 5,24 ευρώ, η μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ στα 8,06 ευρώ διαμορφώνεται η Lamda Development, στο μέτωπο της οποίας... εκκρεμούν επίσης επιχειρηματικές εξελίξεις.

Ωστόσο, ο Γενικός Δείκτης δεν ”ξεφεύγει” και η άνοδος στις 4.280 μονάδες πραγματοποιείται με συγκριτικά μεγαλύτερο καθαρό τζίρο απ’ ό,τι στις προηγούμενες τρεις-τέσσερις συνεδριάσεις.

Ο άνεμος των επιχειρηματικών κινήσεων και συμφωνιών οδηγεί υψηλότερα μετοχές συγκεκριμένων εταιριών, όπου αποδεδειγμένα ή με βάση φήμες υπάρχουν εξελίξεις.

Δεν είναι τυχαίο πως μετοχές όπως Γρηγόρης, Παρνασσός, Διεκάτ και αρκετών ακόμη διαμορφώνονται υψηλότερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v