Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Stratfor: Τα ψιλά γράμματα στο νέο παζάρι για το Κυπριακό

Stratfor: Τα ψιλά γράμματα στο νέο παζάρι για το Κυπριακό

Δέκα χρόνια μετά το ηχηρό «όχι» των Ελληνοκυπρίων στο περίφημο Σχέδιο Ανάν, Αναστασιάδης και Έρογλου επιχειρούν και πάλι να βρουν λύση για την επανένωση της Κύπρου. Τα παλιά προβλήματα, τα νέα δεδομένα και τα... ψιλά γράμματα.

Ημερίδα για την τραπεζική ένωση και την ανάπτυξη - Δείτε ζωντανά

Ημερίδα για την τραπεζική ένωση και την ανάπτυξη - Δείτε ζωντανά

Μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας οικονομικής σκηνής σε ημερίδα στο Μέγαρο Μουσικής. Συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Vítor Constâncio, ο Otmar Issing, ο Benjamin Friedman καθώς και οι Τάσος Γιαννίτσης, Γιάννης Στουρνάρας. Παρακολουθείστε ζωντανά την εκδήλωση.

Οι Κούρδοι, η Τουρκία και το νέο «ανατολικό» ζήτημα

Οι Κούρδοι, η Τουρκία και το νέο «ανατολικό» ζήτημα

Οι μαχητές που "αψηφούν τον θάνατο" και γιατί η Βαγδάτη χρειάζεται τη βοήθεια των κουρδικών δυνάμεων. Η γεωπολιτική σημασία του ιρακινού Κουρδιστάν. Η στάση του αμερικανικού παράγοντα. Η μεταστροφή Ερντογάν και οι τουρκικές φιλοδοξίες.

Κινήσεις και καραμπόλες στην αραβική σκακιέρα

Κινήσεις και καραμπόλες στην αραβική σκακιέρα

Ντόμινο ανακατατάξεων στη Μέση Ανατολή. Διχασμένα και με αντίθετους στόχους τα κράτη του αραβικού κόσμου. Η απροθυμία των Αμερικανών για άμεση στρατιωτική εμπλοκή. Οι επιδιώξεις των τζιχαντιστών. Η τακτική του Ισραήλ και της Τουρκίας.

Τι θα κρίνει τη μάχη κατά της ευρωπαϊκής λιτότητας

Τι θα κρίνει τη μάχη κατά της ευρωπαϊκής λιτότητας

Οι μάχες για την επόμενη μέρα στην Ευρώπη μετά τις ευρωεκλογές, με ορόσημο την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της 26-27ης Ιουνίου. Το μέτωπο Ολαντ - Ρέντσι και το αμετακίνητο... Βερολίνο. Το «ιταλικό δώρο» προς την Άγκελα Μέρκελ.

Διακοπές: Πώς θα ταξιδέψετε φθηνότερα

Δέκα απλές συμβουλές που μειώνουν το κόστος των καλοκαιρινών αποδράσεων. Κόλπα, μυστικά και παγίδες στον προγραμματισμό. Τα διλήμματα, το κατάλυμα και το μέσο μεταφοράς.

TAGS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Σαντορίνη όπως... Μόντε Κάρλο: Στην στρατόσφαιρα οι τιμές

Ξεπέρασαν ακόμα και το Μόντε Κάρλο οι τιμές σε ξενοδοχεία υψηλών κατηγοριών. Εκρηκτική η αύξηση της τουριστικής κίνησης. «Stop sale» από αρκετά ξενοδοχεία καθώς δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα δωμάτια σε αρκετές ημερομηνίες.

TAGS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Το ελληνικό πλοίο που βάζει φωτιά στις σχέσεις Τουρκίας–Ιράκ

Τα σχέδια της Άγκυρας για εκμετάλλευση του ιρακινού πετρελαίου και το επικίνδυνο παιχνίδι με Κουρδιστάν. Ο κίνδυνος ανάφλεξης και οι λεπτές ισορροπίες στην Μ. Ανατολή. Η αντίδραση των ΗΠΑ και ο ρόλος του Ιράν.

Economist: Ο Σαμαράς ετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές

Για εκλογές προετοιμάζεται ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τον Economist. Όπως αναφέρει, με τον ανασχηματισμό τοποθέτησε τους καλύτερους «παίχτες» του να δουλέψουν στενά με την τρόικα. Σκληρή γραμμή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΕ: Το παζάρι για Γιούνκερ και οι τακτικισμοί της Μέρκελ

Σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ Βερολίνου, Λονδίνου, Παρισιού και Ρώμης για την υποψηφιότητα Γιούνκερ. Ο μεγάλος πονοκέφαλος της Μέρκελ και τα ανταλλάγματα που προσφέρει. Η στρατηγική Κάμερον και η στόχευση Ρέντσι.

Stratfor: Η κατάληψη της Μοσούλης ανατρέπει τα δεδομένα στο Ιράκ

Μουντιάλ: Οι πιθανότητες πρόκρισης των ομάδων

Τα μυστικά της ρωσικής στρατηγικής στην Ουκρανία

Το ΑΕΠ και οι... «συνταγές μαγειρικής»

Τhomas Piketty: Ο Καρλ Mαρξ του 21ου αιώνα

Η... τριχοτόμηση του ευρωσκεπτικισμού

Τι κρύβει το νέο δόγμα Ομπάμα για την εξωτερική πολιτική

Η «μαύρη βίβλος» της ανεργίας

Stratfor: Mυριάδες... προκλήσεις για τον Ουκρανό πρόεδρο

v