Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πέντε ελληνικά νησιά για ...εργένηδες

Κάποιοι ψάχνουν τη γαλήνη στις διακοπές τους, άλλοι όμως αναζητούν το ξεφάντωμα. Πέντε νησιά του Αιγαίου φημίζεται ότι προσφέρουν ακριβώς αυτό. Εγγυημένες ...κραιπάλες και πάρτι μέχρι πρωϊας.

Πέντε ελληνικά νησιά για ...εργένηδες

Διακοπές για κάποιους είναι ηρεμία, γαλήνη, ψάθα και διάβασμα Πάολο Κοέλιο στην παραλία. Για άλλους είναι χορός, δυνατές μουσικές, ξενύχτι, αλκοόλ και ξεφάντωμα.

Σεβαστές και οι δύο απόψεις, όμως στην παρούσα φάση σκοπεύουμε να εξερευνήσουμε λίγο παραπάνω την δεύτερη. Έτσι βρήκαμε πέντε ελληνικά νησιά, τα οποία εγγυημένα θα δώσουν νόημα στις νύχτες σας μέσα από ξέφρενη διασκέδαση, μεθυστικά cocktails γοητευτικές παρουσίες.

Μύκονος

Mykonoooooooos, αλαλάζουν κάθε καλοκαίρι τουρίστες και μη στο νούμερο ένα νησί που έρχεται στο μυαλό όταν ακούμε την λέξη "party". Η ξακουστή και φημισμένη Μύκονος λοιπόν έχει μπαράκια και clubs για κάθε γούστο, με ναυαρχίδα τον κορυφαίο προορισμό για clubbing εν ονόματι Cavo Paradiso.

Ακολουθούν τα Paradise Club στην ομώνυμη παραλία, το διάσημο για τα cocktails του Scarpa στη Μικρή Βενετία, το Semeli στην ίδια 'γειτονιά', το Rock 'n Roll, το Caprice, το Guzel και ένα σωρό ακόμα μαγαζιά. Όρεξη να έχετε και το partying στη Μύκονο δεν έχει τελειωμό.

Πάρος

Το κυκλαδίτικο... beat συνεχίζεται στην Πάρο, η οποία μπορεί να μην συναγωνίζεται σε πλήθος μαγαζιών την γειτόνισσά της, όμως διαθέτει αρκετές και άκρως ξεσηκωτικές επιλογές για να απολαύσετε το ποτό σας (και όσα θα ακολουθήσουν).

Ο «βασιλιάς» του ξεφαντώματος εδώ ακούει στο όνομα Punda Beach στη Μάρπησσα και είναι ο top προορισμός τόσο για τους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί, όσο και για τη νεολαία που το επισκέπτεται για να ζήσει μία (ή και παραπάνω) αλκοολούχες βραδιές πλάι στο κύμα συνοδεία house/techno/electro ρυθμών. Ακολουθούν στο ίδιο μήκος κύματος, στην ενδοχώρα πλέον όμως, τα Linardo, Αιόλα, Barbarossa, Shark, Sante, Μπρίκι και Agosta Bar και φυσικά το mega club W το οποίο μετακόμισε εξ Αθηνών και ανεβάζει τα ντεσιμπέλ στη Νάουσα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.in2life.gr 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v