Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Stratfor: Αντιφατικές οι ατζέντες Βερολίνου και Αθήνας

Stratfor: Αντιφατικές οι ατζέντες Βερολίνου και Αθήνας

Οι διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα δημιουργούν εντάσεις στις κυβερνήσεις της Γερμανίας και της Ελλάδας. Οι αντιφατικές «ατζέντες» Βερολίνου και Αθήνας, τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και γιατί οι μεγάλοι πονοκέφαλοι θα έρθουν μετά τον Ιούνιο.

Stratfor: Οι εκλογές αλλάζουν το Status Quo σε Ισπανία και Γαλλία

Stratfor: Οι εκλογές αλλάζουν το Status Quo σε Ισπανία και Γαλλία

Οι εκλογές σε Γαλλία και Ισπανία κατέδειξαν την αποδυνάμωση των παραδοσιακών πολιτικών "παικτών" και την ανάδυση των νέων αντικαθεστωτικών κομμάτων. Τα νέα κόμματα δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στην εξουσία, ωστόσο θα συνεχίσουν να επηρεάζουν την πολιτική ατζέντα.

Stratfor: Πώς παίζεται το παιχνίδι εξουσίας στην Υεμένη

Stratfor: Πώς παίζεται το παιχνίδι εξουσίας στην Υεμένη

Η άνοδος των Χούτι και η κατάληψη της πρωτεύουσας της Υεμένης που πυροδότησε τις εξελίξεις. Τα «παιχνίδια» Σαουδικής Αραβίας-Ιράν και η στάση των ΗΠΑ. Πώς φτάσαμε στη στρατιωτική επιχείρηση της Σαουδικής Αραβίας και των φίλιων κρατών.

Bloomberg: Τα 3+2 σενάρια για Ελλάδα και Grexit

Bloomberg: Τα 3+2 σενάρια για Ελλάδα και Grexit

Με βάση συνεντεύξεις με οικονομολόγους, επενδυτές και πρώην νομοθέτες, το Bloomberg συγκεντρώνει τα πιθανά σενάρια για την εξέλιξη του ελληνικού θρίλερ. Η παραμονή στην ευρωζώνη, η επιστροφή στη δραχμή και ο γεωπολιτικός κίνδυνος.

Ο δεκάλογος ενός ανέργου που δεν θέλει να γίνει άεργος

Ο δεκάλογος ενός ανέργου που δεν θέλει να γίνει άεργος

Συμβουλές προς... ναυτιλομένους για όσους έχασαν τη δουλειά τους και δεν θέλουν να χάσουν το έδαφος κάτω από τα... πόδια τους. Πώς θα οργανώσετε τη ζωή σας και την προσέγγιση του κεφαλαίου "Αναζήτηση εργασίας".

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα «μυστικά» για να πουλήσετε στην ύφεση

Τέσσερις «χρυσές συμβουλές» για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή συμφωνία πώλησης ακινήτου σε καιρό κρίσης. Το προφίλ των αγοραστών και πώς θα μπορέσετε να τους πείσετε να βάλουν το χέρι στην τσέπη! Η τιμολόγηση.

TAGS ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Αποζημιώσεις: Ποιος χρωστάει τι για τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους

Το CNBC ανοίγει τον φάκελο των επανορθώσεων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Τι χρωστούσε και τι έδωσε η Γερμανία. Οι ειρηνευτικές συνθήκες και τα χρέη των χωρών του Άξονα. Τι ζητούν Έλληνες, Ιταλοί και Ρώσοι.

Ονειρο θερινής νυκτός η αποταμίευση στην Ελλάδα της κρίσης

Υπόλοιπο κάτω των 1.000 ευρώ βρίσκεται στη συντριπτική πλειοψηφία των καταθετικών λογαριασμών στις ελληνικές τράπεζες. «Αλλεργία» των καταθετών σε λογαριασμούς άνω του πλαφόν των 100.000 ευρώ. Τι δείχνουν τα στοιχεία.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Stratfor: Η Ελλάδα προκαλεί την ΕΕ με το δημοψήφισμα

Η κυβέρνηση υποβάθμισε τις δηλώσεις Καμμένου και Βαρουφάκη περί δημοψηφίσματος, ωστόσο οι ισορροπίες είναι τόσο λεπτές που η χώρα θα μπορούσε να οδηγηθεί στην επιλογή αυτή μετά τον Ιούνιο, όταν θα αρχίσουν οι πραγματικά δύσκολες διαπραγματεύσεις για το μέλλον της Ελλάδας.

Weber Shandwick: Η μεγάλη σημασία της φήμης του CEO

Καταλυτική για την αξία της εταιρίας η φήμη του CEO, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα της Weber Shandwick. Το 44% της αξίας της εταιρίας στην αγορά αποδίδεται στη φήμη του. Ο ρόλος στην προσέλκυση και διατήρηση νέων εργαζόμενων.

TAGS ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Πέντε «καυτές» εκλογικές αναμετρήσεις στην Ευρώπη

Economist: Τρεις κίνδυνοι και μία ελπίδα για την Ελλάδα

Τα αρνητικά επιτόκια τρελαίνουν τα κομπιούτερ

Οι τρεις Ελληνες κροίσοι στη λίστα του Forbes

Πόσο κόστισαν στην οικονομία οι... κάλπες

Το... 2095 θα κλείσει το εργασιακό χάσμα των δυο φύλων

Η αποκρυπτογράφηση της συμφωνίας του Eurogroup

Stratfor: Αναπάντητα ερωτήματα στο ντιλ Ελλάδας-Ευρώπης

Stratfor: Γιατί η Περιφέρεια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα

Τριπλός κλοιός για τους τζιχαντιστές

v