Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Τουρκία: Το «γερό χαρτί» της οικονομίας χάνεται

Τουρκία: Το «γερό χαρτί» της οικονομίας χάνεται

Το οικονομικό θαύμα της Τουρκίας δείχνει να ξεθωριάζει. Η υποτίμηση της λίρας ροκανίζει το εισόδημα των πολιτων, ενώ έντονο προβληματισμό εκφράζουν και οι βιομήχανοι. Στο στόχαστρο του Ερντογάν η Κεντρική Τράπεζα της χώρας.

Η Ελλάδα απειλει την πολιτική κληρονομιά της Μέρκελ

Η Ελλάδα απειλει την πολιτική κληρονομιά της Μέρκελ

Βρετανία, Ουρκανία και Ελλάδα οι μεγάλοι «πονοκέφαλοι» για την γερμανίδα καγκελάριο. Γιατί ένα ενδεχόμενο Grexit βάζει «τρικλοποδιά» στα πολιτικά σχέδια της Άνγκελα Μέρκελ. Οι δημοσκοπήσεις, η κόντρα με Σόιμπλε και η... αποποίηση ευθυνών.

Η Δύση δεν μπορεί να «χάσει» την Ελλάδα

Η Δύση δεν μπορεί να «χάσει» την Ελλάδα

Η Ελλάδα και η Ουκρανία μπορεί να μην έχουν και πολλά χρήματα αυτές τις μέρες, όμως η γεωγραφική τους θέση τις καθιστά εξαιρετικά σημαντικές. Η αντιπαράθεση Δύσης-Ρωσίας, τα ενεργειακά, η στάση της Γερμανίας και ο ρόλος των ΗΠΑ.

Το «13άρι» στα ασφαλιστήρια υγείας

Το «13άρι» στα ασφαλιστήρια υγείας

Οι 13 παράγοντες που πρέπει να προσέξουμε και να γνωρίζουμε πριν υπογράψουμε ένα συμβόλαιο υγείας. Χρήσιμες παρατηρήσεις προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη μιας απαραίτητης κάλυψης.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Ακίνητα: Το μικρό είναι... έξυπνο

Ακίνητα: Το μικρό είναι... έξυπνο

Τα μεγάλα σπίτια είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα δύσκολο να πουληθούν λόγω κρίσης και φορολογίας και αυτό το γνωρίζουν καλά οι αγοραστές που κάνουν εξαιρετικά χαμηλές προσφορές, με την προσδοκία ο πωλητής να βρίσκεται σε δεινή θέση.

TAGS ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - REAL ESTATE

Stratfor: Οι νίκες είναι... αχίλλειος πτέρνα για τους τζιχαντιστές

O διμέτωπος αγώνας του Ισλαμικού Κράτους σε Συρία και Ιράκ και πώς εξηγούνται οι πρόσφατες επιτυχίες. Η κατάληψη της Παλμύρας, η επιθετική στρατηγική και σε ποιες περιοχές εστιάζουν πλέον οι συγκρούσεις. Κρίσιμος ο ρόλος των σουνιτών στο Ιράκ.

Stratfor: Τα Σκόπια και οι επιδιώξεις ΗΠΑ-Ρωσίας στα Βαλκάνια

Η «μάχη» Δύσης, Mόσχας και Άγκυρας για αύξηση της επιρροής τους στα Βαλκάνια. Ο οικονομικός ανταγωνισμός, οι ιστορικοί δεσμοί και γιατί η εσωτερική πολιτική αστάθεια απειλεί να τινάξει στον αέρα τα σχέδια των ξένων δυνάμεων. Η βία στην ΠΓΔΜ.

CNBC: Οι οκτώ πολιτικοί που συγκλόνισαν την Ευρώπη

Τους οκτώ πολιτικούς που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, παρουσιάζει το CNBC, συγκαταλέγοντας στη λίστα και τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ποιοι είναι και γιατί επιλέχθηκαν.

Βρετανία: Η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές

Μετά το απρόσμενο εκλογικό αποτέλεσμα στις βρετανικές εκλογές, η προσοχή στρέφεται στις επόμενες κινήσεις της Σκοτίας, αλλά και στο δημοψήφισμα που έχει υποσχεθεί ο Κάμερον για παραμονή ή όχι του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ.

Τι πραγματικά παίζεται στις βρετανικές εκλογές

Γιατί η Γηραιά Αλβιώνα δείχνει τις θεμελιώδεις τάσεις στην Ευρώπη. Πώς δύο νέα κόμματα μπορούν να αλλάξουν την πολιτική της χώρας. Τα προβλήματα στη στρατηγική του Λονδίνου και η σημασία της γεωπολιτικής θέσης της Βρετανίας.

Foreign Policy: Τα 11 νέα... ευφυολογήματα μετά το Grexit

Πώς θα κλείσει το χάσμα της εισοδηματικής ανισότητας

Friedman: Η Γερμανία δεν φοβάται το Grexit αλλά τους δασμούς!

Stratfor: Το αδύνατο σημείο των τζιχαντιστών

Συνεταιριστικές: Η «επόμενη μέρα» μετά το τέλος της Πανελλήνιας

Καταθέσεις: Τα... ευτράπελα των τραπεζικών γκισέ

Stratfor: Η Ελλάδα δεν θα πτωχεύσει αυτό το τρίμηνο

Δέκα βήματα για να... αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας

Stratfor: Το νέο σχέδιο επίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ

Stratfor: Η κόντρα Τουρκίας-Σ. Αραβίας για την ηγεσία στους σουνίτες

v