Τεχνική ανάκαμψη στη Wall Street;

Σημαντική άνοδο καταγράφουν οι Dow και Nasdaq στη συνεδρίαση της Τετάρτης, κάτι, που από τους αναλυτές αποδίδεται σε τεχνικούς λόγους, καθώς οι συναπτές καθοδικές συνεδριάσεις, κατέστησαν τους δείκτες υπερπουλημένους και τους οδήγησαν σε χαμηλά ετών. Υποχώρησαν οι πωλήσεις των υφιστάμενων κατοικιών τον Αύγουστο.

Με σημαντική άνοδο ξεκίνησαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης οι βασικοί δείκτες της Wall, κάτι, που από τους αναλυτές αποδίδεται σε τεχνικούς λόγους.

”Είδαμε τους δείκτες να υποχωρούν σχεδόν σε χαμηλά ετών, όντες ταυτόχρονα υπερπουλημένοι, είναι φυσικό να κινηθούν ανοδικά”, λέει ο πρόεδρος της Capital Partners και προσθέτει: ”κατά τη γνώμη μου όμως, είναι ανοδική κίνηση στα πλαίσια ενός bear rally”.

Θετική είναι άλλωστε η είδηση από την ανακοίνωση της General Electric, η οποία έκανε λόγο για επιτυχία των στόχων της στο γ΄ τρίμηνο του έτους.

Χθες, η αγορά δέχτηκε επιπλέον πίεση από την (αναμενόμενη) απόφαση της FED να αφήσει τα επιτόκια αμετάβλητα, ενώ αναλυτές δεν αποκλείουν, η μείωση να γίνει κατά την επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής, στις 6 Νοεμβρίου.

Στο +1,50% και τις 7.798 μονάδες ξεκίνησε τη συνεδρίαση ο Dow ενώ άνοδο 1,56% σημειώνει και ο Nasdaq, στις 1.200 μονάδες. Στο +1,38% και τις 830 μονάδες ο S&P 500.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v