Διορθώνουν FTSE, CAC και DAX

Τάσεις αναδίπλωσης εμφανίζουν οι ευρωπαϊκές αγορές μετά την πρόσφατη αναρρίχησή τους κοντά σε υψηλά έτους, εν αναμονή των αποφάσεων της ΕΚΤ και της BoE για τα επιτόκια, αλλά και της σημερινής συμπεριφοράς του ευρώ.

Τάσεις αναδίπλωσης εμφάνισαν οι ευρωπαϊκές αγορές στη συνεδρίαση της Τετάρτης, καθώς έχουν βρεθεί ”αντιμέτωπες” με υψηλά επίπεδα έτους, όπου οδηγήθηκαν μετά τις πρόσφατες ανόδους τους.

Σημαντικό παράγοντα για την πορεία των ευρωπαϊκών αγορών θα αποτελέσει για ακόμη μια φορά η συμπεριφορά του ευρώ, αλλά και η απόφαση της Bank of England και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για τα επιτόκια.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί η Thyssen Krupp, η οποία σήμερα ανακοινώνει αποτελέσματα, αλλά και η Vivendi, δεδομένης της μη διάψευσης εκ μέρους του CEO της Vodafone αναφορικά με το ενδιαφέρον της εταιρίας για τον όμιλο.

Στο -0,34% και τις 4.377 μονάδες κινείται ο FTSE-100, ενώ απώλειες της τάξης του 0,43% εμφανίζει ο CAC-40, στις 3.486 μονάδες. Στο -0,41% και στις 3.859 μονάδες ο DAX.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v