Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Merit: Στις 3.300  η Σοφοκλέους - τα 20 Top Picks

Merit: Στις 3.300 η Σοφοκλέους - τα 20 Top Picks

Τιμή στόχο τις 3.300 μονάδες για το 2005 δίνει η Merit Χρηματιστηριακή για τη Σοφοκλέους, στον ετήσιο οδηγό επενδύσεών της, παραθέτοντας παράλληλα τα 20 top picks, μεταξύ των 40 εισηγμένων που ξεχωρίζει. Οι παράγοντες που θα επηρεάσουν τη Σοφοκλέους. Οι τιμές στόχοι για τους δείκτες FTSE 20 - Mid 40.

Επενδυτική Τράπεζα: ”Momentum vs. Reality”

Επενδυτική Τράπεζα: ”Momentum vs. Reality”

”Χωρίς να αγνοούμε το θετικό κλίμα και τις συνεχόμενες ροές κεφαλαίων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις τιμές των μετοχών σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο βραχυπρόθεσμα, η άποψή μας είναι ότι ο δείκτης ”κίνδυνος/απόδοση” γίνεται ολοένα και λιγότερο ελκυστικός”, επισημαίνει σε ανάλυσή της η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος.

Σίγμα: Στις 3.212 μονάδες ο στόχος για το Γ.Δ.

Σίγμα: Στις 3.212 μονάδες ο στόχος για το Γ.Δ.

Τιμή-στόχο τις 3.212 μονάδες δίνει για το Γ.Δ. η Σίγμα Χρηματιστηριακή στην ετήσια ανάλυσή της για το 2005. Oι μετοχές Εθνική, Cosmote, ΟΤΕ, ΔΕΗ, Intralot, Γερμανός, ΓΕΚ, Folli Follie, Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ και Attica Holdings είναι τα top picks. Οι τιμές-στόχοι.

Eurobank Sec: Οι 5 top επιλογές για το 2005

Eurobank Sec: Οι 5 top επιλογές για το 2005

Οι μετοχές της Alpha Bank, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ, της ΔΕΗ και του Τιτάνα αποτελούν τις κορυφαίες επιλογές της EFG Eurobank Sec. για το τρέχον έτος, όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μηνιαίο report της (02/2005). Στις 3.200 μονάδες τίθεται ο στόχος για το Γ.Δ. στο 2005.

Iraj: Μελέτη για τα ελληνικά εταιρικά ομόλογα

Iraj: Μελέτη για τα ελληνικά εταιρικά ομόλογα

Τις ιδιαίτερες πτυχές της αγοράς εταιρικών ομολόγων παρουσιάζει σε σχετική του μελέτη το Iraj, δεδομένης και της αύξησης των εκδόσεων των τέτοιων τίτλων που παρατηρήθηκε στην ελληνική αγορά κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Τι πρέπει να προσέχει ο επενδυτής. Ποιες προκλήσεις αντιμετωπίζουν οι εταιρίες.

Η επίδραση της εφαρμογής των ΔΠΧΠ

Ο κατασκευαστικός κλάδος είναι ένας από αυτούς που θα υποστούν από τις μεγαλύτερες τροποποιήσεις των οικονομικών του καταστάσεων με την εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (ΔΠΧΠ), σύμφωνα με τον Κ. Σεγρεδάκη, υπεύθυνο τμήματος ανάλυσης της Praxis International, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει πως η έναρξη εφαρμογής τους δημιουργεί ανασφάλεια.

Π&Κ: Η επενδυτική Βίβλος του 2005

Με τιμή-στόχο τις 2.925 μονάδες για το Γενικό Δείκτη, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ κυκλοφόρησε την ”Επενδυτική Βίβλο” του 2005, στην οποία διατυπώνει 7 λόγους για ”να αγοράσει κανείς Ελλάδα”, αλλά και 7 αβεβαιότητες. Οι τιμές-στόχοι για 8 μετοχές που συνθέτουν τη λίστα των top picks.

Eurobank: Αυξημένα κατά 9,4% τα κέρδη 9μήνου

Αύξηση κατά 9,4% εμφάνισαν τα προ φόρων και μετά από μειοψηφίες κέρδη του συνόλου της αγοράς κατά το εννεάμηνο του 2004, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των εισηγμένων, τα οποία συγκέντρωσε η Eurobank Securities. Οι ”πρωταθλητές” και οι ”χαμένοι” κατά κλάδους και εταιρίες. Δείτε το σχετικό αρχείο.

Τράπεζες: Ολες οι αναθεωρημένες τιμές - συστάσεις

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παραμένει ο τραπεζικός κλάδος, με 12 ελληνικούς και ξένους οίκους να αναθεωρούν τις τιμές-στόχους αλλά και τις συστάσεις τους, όπως προκύπτει από αναλύσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί στο τελευταίο διάστημα. Τιμές-στόχοι και συστάσεις για Εθνική, Alpha Bank, Eurobank και Εμπορική.

HSBC: Οι νέες τιμές - στόχοι για 23 εισηγμένες

Σε προς τα πάνω αναθεώρηση των τιμών – στόχων που έχει θέσει για τις 23 μετοχές οι οποίες αποτελούν το universe list της, από 3% έως 20,7%, προχώρησε η HSBC ως αποτέλεσμα των θετικών επιδράσεων που θα έχει για τις εισηγμένες η μείωση της φορολογίας που προωθεί η κυβέρνηση.

Ολες οι τιμές-στόχοι των ξένων οίκων για τράπεζες

Eurocorp: Τιμές-στόχοι, συστάσεις για 14 top picks

Σίγμα ΑΧΕΠΕΥ: Σύσταση ”outperform” για 18 μετοχές

33+1 συστάσεις ”outperform” από την Alpha Finance

Magna: Τα πλήρη αποτελέσματα των 350 εισηγμένων

ΒΕΤΑ: Πόσο δανεισμένες είναι οι εταιρίες του Χ.Α.

Marfin: ”Φως” στα τρίμηνα των κορυφαίων του ΧΑ

Magna Trust: Όλα τα αποτελέσματα των εισηγμένων

Merit - Magna Trust: Τα μεγέθη του 2003

Merit: ”Ψήφος εμπιστοσύνης” για 20 εισηγμένες!

v