Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurocorp: Τιμές-στόχοι, συστάσεις για 14 top picks

Αύξηση της τάξης του 10% εκτιμά η Eurocorp ότι θα καταγράψει η ελληνική αγορά σε χρονικό ορίζοντα 6 μηνών, φθάνοντας στις 2.550 μονάδες, ενώ βλέπει χαμηλό ρίσκο για τις ελληνικές μετοχές μέσα στο επόμενο έτος. Οι τιμές-στόχοι και οι συστάσεις για 14 μετοχές-top picks.

Eurocorp: Τιμές-στόχοι, συστάσεις για 14 top picks
Αύξηση της τάξης του 10% εκτιμά η Eurocorp ότι θα καταγράψει η ελληνική αγορά σε χρονικό ορίζοντα 6 μηνών, φθάνοντας στις 2.550 μονάδες, ενώ βλέπει χαμηλό ρίσκο για τις ελληνικές μετοχές για το επόμενο έτος, κατά το οποίο εκτιμά ότι θα καταγράψουν χαμηλή, με διψήφιο ποσοστό, άνοδο στα κέρδη ανά μετοχή.

Ειδικότερα, στην ανάλυσή της με ημερομηνία 7 Οκτωβρίου 2004, η Eurocorp σχολιάζει ότι παρά τις ανησυχίες για τις υψηλές πετρελαϊκές τιμές αλλά και τους ρυθμούς ανάπτυξης του επόμενου έτους, οι συνθήκες παραμένουν ευνοϊκές για την ελληνική αγορά, την οποία ”βλέπει” στις 2.550 μονάδες (+10%) σε χρονικό ορίζοντα εξαμήνου.

Οι προτιμώμενοι κλάδοι της Eurocorp είναι των καταναλωτικών αγαθών/λιανικών εταιριών, της ενέργειας, των τυχερών παιχνιδιών, των τηλεπικοινωνιών και των πολυτελών ειδών.

Τα top picks της Eurocorp αποτελούν οι μετοχές των Attica Group, Cosmote, Folli-Follie, Frigoglass, Ελληνικά Πετρέλαια, Ελληνική Τεχνοδομική, Hyatt-Regency, Intralot, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, Notos Com, ΟΠΑΠ, ΔΕΗ και Γρ. Σαράντης.

- Συγκεκριμένα, σε ξεχωριστή ανάλυσή της για την Attica Group με τίτλο ”Καιρός για μια φρέσκια ματιά”, αποδίδει τιμή-στόχο τα 3,40 ευρώ, σε σχέση με την προηγούμενη των 3,70 ευρώ, και σύσταση ”buy”.

- Με τίτλο ”Αμετάβλητο το momentum” η Eurocorp σε ανάλυσή της για την Cosmote αυξάνει την τιμή-στόχο στα 14,80 ευρώ (από τα 14,60 ευρώ) με σύσταση ”add”.

Παράλληλα, η Eurocorp επισημαίνει ότι η Cosmote διαπραγματεύεται 13,5 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη ανά μετοχή του 2005, ενώ τονίζει ότι παραμένει η ”αγαπημένη” της μετοχή από τον ελληνικό τηλεπικοινωνιακό κλάδο.

Η Eurocorp τονίζει ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της, η Cosmote θα αποπληρώσει όλα της τα χρέη το επόμενο έτος.

- Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη Folli-Follie στα 27,50 ευρώ προχωρά η Eurocorp στην ανάλυσή της για την εταιρία, αποδίδοντας σύσταση ”add”, ενώ στον τίτλο επισημαίνει ότι η εταιρία αποτελεί επενδυτική επιλογή.

- Στα 4,10 ευρώ, από την προηγούμενη των 4,50 ευρώ, περικόπτει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Frigoglass, σε ανάλυσή της με τίτλο ”Η αποτίμηση υποδηλώνει ακόμη υψηλά περιθώρια ανόδου”. Η σύσταση που αποδίδεται είναι ”buy”.

- Κατά 10% στα 8,1 ευρώ περικόπτει την τιμή-στόχο για τα Ελληνικά Πετρέλαια, αποδίδοντας σύσταση ”buy”, σε ανάλυσή της με τίτλο ”Oil’s well, that ends well”.

- Στην ανάλυσή της για την Ελληνική Τεχνοδομική με τίτλο ”Ελκυστική αποτίμηση εν μέσω αρνητικού περιβάλλοντος, αποδίδει τιμή-στόχο τα 4,40 ευρώ και σύσταση ”buy”.

- Όσον αφορά στη Hyatt-Regency, στην ανάλυσή της με τίτλο ”Εν εξελίξει η αναδιάρθρωση στο Καζίνο της Πάρνηθας”, η Eurocorp αποδίδει τιμή-στόχο τα 9,90 ευρώ και σύσταση ”add”.

- Στα 18,20 ευρώ διατηρεί την τιμή-στόχο για την Intralot η Eurocorp στην ανάλυσή της με τίτλο ”Ελκυστικό ρίσκο/προφίλ αποδόσεων”, στην οποία αποδίδει σύσταση ”buy”.

- Στα 5,40 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για την Jumbo, από την προηγούμενη των 5,20 ευρώ, δίνοντας σύσταση ”buy”, σε ανάλυση με τίτλο ”Τα ισχυρά αποτελέσματα προϊδεάζουν σε ανάκαμψη”.

- ”Περιμένοντας λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ευρείας αναδιάρθρωσης” είναι ο τίτλος της ανάλυσης της Eurocorp για την Εθνική Τράπεζα, στην οποία αποδίδεται τιμή-στόχος 20,60 ευρώ και σύσταση ”add”.

- Στα 3,90 ευρώ περικόπτει την τιμή-στόχο για τη Notos Com η Eurocorp (σύσταση ”buy”) στην ανάλυσή της με τίτλο ”Ελκυστική παραμένει η αποτίμηση παρά τα αδύναμα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου”.

- Με τον τίτλο ”Ένα σίγουρο στοίχημα”, στην ανάλυσή της για τον ΟΠΑΠ, η Eurocorp αποδίδει τιμή-στόχο τα 16,30 ευρώ και σύσταση ”add”. Παράλληλα, επισημαίνει ότι το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στην πορεία του ΚΙΝΟ, το οποίο μέχρι του τέλος του Οκτωβρίου θα έχει καθιερωθεί σε όλη την Ελλάδα.

- Τα 22,2 ευρώ είναι η τιμή-στόχος για τη ΔΕΗ (σύσταση ”add”), σε ανάλυση με τίτλο ”Διατηρήστε τις ελπίδες”.

- Τέλος, η τιμή-στόχος για τη Γρ. Σαράντης είναι τα 4,60 ευρώ με τη σύσταση ”add”, σε ανάλυση με τίτλο ”Υπάρχει ακόμη περιθώριο ανόδου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v