Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τράπεζες: Ολες οι αναθεωρημένες τιμές - συστάσεις

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παραμένει ο τραπεζικός κλάδος, με 12 ελληνικούς και ξένους οίκους να αναθεωρούν τις τιμές-στόχους αλλά και τις συστάσεις τους, όπως προκύπτει από αναλύσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί στο τελευταίο διάστημα. Τιμές-στόχοι και συστάσεις για Εθνική, Alpha Bank, Eurobank και Εμπορική.

Τράπεζες: Ολες οι αναθεωρημένες τιμές - συστάσεις
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος παραμένει ο τραπεζικός κλάδος, με 12 ελληνικούς και ξένους επενδυτικούς οίκους να αναθεωρούν τις τιμές-στόχους αλλά και τις συστάσεις τους, όπως προκύπτει από αναλύσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί στο διάστημα από τις 8 έως τις 19 Νοεμβρίου 2004.

Συγκεκριμένα, και όσον αφορά στην Εθνική Τράπεζα στο εν λόγω διάστημα εμφανίστηκε σωρεία νέων, θετικά αναθεωρημένων εκθέσεων, με το εύρος των τιμών να διαμορφώνεται μεταξύ 24,20 ευρώ και 28,10 ευρώ.

Ειδικότερα, η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναθεώρησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Εθνικής στα 28,1 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”, η HSBC στα 24,48 ευρώ, από τα 21 ευρώ, η UBS στα 27 ευρώ (διατηρώντας τη σύσταση ”buy 2”), η Citigroup στα 25,4 ευρώ, η Σίγμα στα 26,8 ευρώ (διατηρώντας ”outperform”), η Εγνατία στα 26 ευρώ (διατηρώντας τη σύσταση ”accumulate”), η Eurocorp στα 25,5 ευρώ, ενώ η CSFB επαναδιατύπωσε την τιμή-στόχο των 24,20 ευρώ, καθώς και τη σύσταση ”outperform”.

Στο ίδιο διάστημα η HSBC αναβάθμισε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Alpha Bank στα 27,90 ευρώ, ενώ ανάλογη κίνηση πραγματοποίησε και η Marfin Analysis θέτοντας την τιμή-στόχο στα 22,60 ευρώ, υποβαθμίζοντας ωστόσο τη σύσταση σε ”neutral”.

Για τη μετοχή της Eurobank η Π&Κ ΑΧΕΠΕΥ αναβάθμισε την τιμή-στόχο στα 26,2 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”overweight”, η HSBC έθεσε υψηλότερα τον πήχη στα 22,02 ευρώ, ενώ υψηλότερη τιμή-στόχο έθεσε και η Marfin Analysis και συγκεκριμένα στα 21,2 ευρώ, υποβαθμίζοντας ωστόσο τη σύσταση σε ”neutral”.

Εξάλλου, η Εθνική ΑΧΕ αύξησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Eurobank στα 22,30 ευρώ, διατηρώντας τη σύσταση ”market perform”.

Σχετικά με την Εμπορική Τράπεζα οι εκθέσεις αφορούν κυρίως σε συστάσεις. Συγκεκριμένα, η JP Morgan αναβάθμισε τη σύσταση σε ”neutral”, θέτοντας την τιμή-στόχο στα 20 ευρώ.

Την ίδια στιγμή η Εγνατία επαναδιατύπωσε τη σύσταση ”accumulate” και την τιμή-στόχο των 24 ευρώ για τη μετοχή της Εμπορικής, ενώ τη σύσταση ”sell” και ”neutral” διατήρησαν οι Merrill Lynch και Π&Κ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v