Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Emporiki: Εως τις 4.500 μονάδες το ΧΑ στο 2006

Emporiki: Εως τις 4.500 μονάδες το ΧΑ στο 2006

Η αγορά στη διάρκεια του 2006 θα κινηθεί στα επίπεδα των 4.500 μονάδων και μάλιστα στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου με τη βοήθεια των blue chips, επισημαίνουν οι αναλυτές της Εμπορικής ΑΧΕ στο outlook του 2006. Τα Top Picks.

Τρ. Πειραιώς: Νέα δυναμική στο private banking

Τρ. Πειραιώς: Νέα δυναμική στο private banking

Η Τράπεζα Πειραιώς οδηγεί τις εξελίξεις στο Private Banking, μέσω της δημιουργίας μιας νέας διαφοροποιημένης υπηρεσίας για τη συνολική διαχείριση της περιουσίας του πελάτη (Wealth Management). Η νέα υπηρεσία εισάγει μια σύγχρονη και διαφορετική φιλοσοφία στο χώρο, ενώ πρωταρχική παράμετρος για τις επενδύσεις είναι η ποσοτικοποίηση του επιθυμητού επίπεδου ανάληψης κινδύνου.

Eγνατία Finance: Παραμένει θετική για ΧΑ το 2006

Eγνατία Finance: Παραμένει θετική για ΧΑ το 2006

Παραμένει θετική για τη Σοφοκλέους η Εγνατία Finance, όπως αναφέρει στο outlook του 2006, προβλέποντας αύξηση 9% για το Γενικό Δείκτη. Ωστόσο τονίζει ότι το ράλι που σημείωσε η αγορά από την αρχή του έτους έχει περιορίσει τα περιθώρια ανόδου. Τα top picks.

Σοφοκλέους 2006: ”Think global, act local”

Σοφοκλέους 2006: ”Think global, act local”

H αγορά της Σοφοκλέους θα συνεχίσει να ακολουθεί τις διεθνείς αγορές και τις διαθέσεις των ξένων επενδυτών διαπιστώνουν οι Σπ. Βασιλείου και Ηλ. Μπούσιος, τεχνικοί αναλυτές του metatrading.gr. Παράλληλα, θεωρούν σχεδόν βέβαια μια αρκετά βίαιη διόρθωση σε ανύποπτο χρονικό διάστημα.

HSBC: Στις 4.000 ο ΓΔ (2006), 13 νέες τιμές-στόχοι

HSBC: Στις 4.000 ο ΓΔ (2006), 13 νέες τιμές-στόχοι

Αναθεώρηση στις τιμές-στόχους 13 ελληνικών μετοχών περιλαμβάνει το report της HSBC (22/12) για το μέλλον της ελληνικής αγοράς το 2006, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται πως ο Γενικός Δείκτης θα φτάσει τις 4.000 μονάδες στο επόμενο έτος. Θετικός ο οίκος για τις αποδόσεις του τραπεζικού κλάδου και για ορισμένες ”καλής ποιότητας” μετοχές της λεγόμενης μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Alpha Finance: Στόχος οι 2.220 μονάδες για FT-20

Στις 2.220 μονάδες θα φτάσει ο FTSE-20 (σε 12μηνη βάση) εκτιμά η Alpha Finance στο Investment Perspective του 2006 με τίτλο ”Growth at a premium... again”, όπου επισημαίνει επίσης ότι έξι παράγοντες θα επηρεάσουν την πορεία της αγοράς την ερχόμενη χρονιά. Το model portfolio. Ποιές εισηγμένες επηρεάζει η αύξηση των επιτοκίων και η τιμή του πετρελαίου.

Αlpha Finance: Δύο προσθήκες στο model Portfolio

Τις μετοχές της Δέλτα Συμμετοχών και του Fourlis συμπεριλαμβάνει στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιο (Model Portfolio) Νοεμβρίου η Alpha Finance διατηρώντας παράλληλα έκθεση 85% σε μετοχές και 15% σε ρευστά διαθέσιμα.

Πήγασος: Με 9,2% έτρεξαν τα προ φόρων κέρδη

Αύξηση 9,2% στα πρό φόρων κέρδη σε επίπεδο μητρικής και 15,4% σε επίπεδο ομίλων είναι ο απολογισμός από τη δημοσίευση των εξαμήνων από 328 εισηγμένες, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ. Δυσμενής προβάλλει η εικόνα εάν αφαιρεθούν οι τράπεζες. Δείτε την πλήρη λίστα.

Eurobank Sec: Με 20% έτρεξαν τα κέρδη του FTSE 20

Αύξηση 11% κατέγραψαν τα ενοποιημένα έσοδα των εταιριών του FTSE-20 στο πρώτο τρίμηνο 2005, με τα καθαρά κέρδη να ενισχύονται κατά 19,8%, όπως προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Eurobank Securities. Κατά 34,6% αυξήθηκαν τα κέρδη μετά φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας για το σύνολο των εισηγμένων. Κατεβάστε το σχετικό αρχείο.

Αlpha Finance: Το νέο model portfolio του Ιουνίου

Ενισχύει η Alpha Finance τη στάθμιση της μετοχής του ΟΤΕ στο model portfolio Ιουνίου, κρίνοντας ότι η οριστικοποίηση της συμφωνίας για την εθελούσια έξοδο είναι καταλυτική. Αναλυτικά οι μεταβολές στη στάθμιση των 17 μετοχών του model portfolio. Οι τιμές-στόχοι, οι συστάσεις.

Πήγασος: Κερδισμένοι και χαμένοι στο πεντάμηνο

Εγνατία: Ξεχωρίζει 21 μετοχές συν 5 τράπεζες

Τα καλύτερα Μετοχικά Αμοιβαία της δεκαετίας

Eurocorp: Στις 3.100 μονάδες η νέα τιμή για Γ.Δ.

Metatrading.gr: Μία Εικόνα Χίλιες Λέξεις

Alpha Finance: Οι αλλαγές στο Model Portfolio

Eurobank Sec: Τα πλήρη αποτελέσματα 2004

Πήγασος: Αύξηση 6,6% στα κέρδη 99 εισηγμένων

Εγνατία: Τα περιθώρια ανόδου για 13 μετοχές

Οφελος έως 3.000 ευρώ από διακράτηση Αμοιβαίων

v