Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αlpha Finance: Δύο προσθήκες στο model Portfolio

Τις μετοχές της Δέλτα Συμμετοχών και του Fourlis συμπεριλαμβάνει στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιο (Model Portfolio) Νοεμβρίου η Alpha Finance διατηρώντας παράλληλα έκθεση 85% σε μετοχές και 15% σε ρευστά διαθέσιμα.

Αlpha Finance: Δύο προσθήκες στο model Portfolio
Τις μετοχές της Δέλτα Συμμετοχών και του Fourlis συμπεριλαμβάνει στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιο (Model Portfolio) Νοεμβρίου η Alpha Finance, διατηρώντας παράλληλα έκθεση 85% σε μετοχές και 15% σε ρευστά διαθέσιμα.

Η χρηματιστηριακή συμπεριλαμβάνει τις δύο μετοχές με στάθμιση 4%, τονίζοντας πως αντιπροσωπεύουν ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες. Παράλληλα μειώνει κατά 2% τη στάθμιση των μετοχών της Εθνικής Τράπεζας, της ΔΕΗ, της 3Ε και κατά 1% του Τιτάνα και της Notos Com.

Το Model Portfolio Νοεμβρίου της Alpha Finance αποτελείται από τις παρακάτω 16 μετοχές (με βάση τη στάθμιση): ΟΤΕ (στάθμιση 20%), Εθνική Τράπεζα (10%), Notos Com (7%), Σαράντης (6%), 3Ε (5%), Τιτάν (5%), Folli Follie (5%), S&B (5%), Δέλτα Συμμετοχών (4%), Fourlis (4%), ΕΧΑΕ (3%), ΔΕΗ (3%), Attica Group (2%), Αutohellas (2%), Μαίλλης (2%) και Ρόκας (2%).

Η απόδοση (gross return) του προτεινόμενου χαρτοφυλακίου της χρηματιστηριακής τον Οκτώβριο διαμορφώθηκε στο -0,7%, έναντι -1,9% του FTSE 140. Στο δεκάμηνο του 2005 η απόδοση του χαρτοφυλακίου διαμορφώθηκε στο 23,2%, έναντι 19,1% του δείκτη FTSE 140.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v