Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Σοφοκλέους: 28 μετοχές για γερή… ”άμυνα”!

Σοφοκλέους: 28 μετοχές για γερή… ”άμυνα”!

Η μεσοπρόθεση τάση του Χ.Α. είναι ανοδική, αλλά δεν αποκλείεται και κάποια διόρθωση, εκτιμά η πλειονότητα των αναλυτών. Δείτε ποιες μετοχές ”υπόσχονται” τώρα αυξημένη αντοχή στην περίπτωση που οι... μίνι Κασσάνδρες επαληθευτούν!

ΕΕΧ: Μείωση ενεργητικού τον Νοέμβριο λόγω Active

ΕΕΧ: Μείωση ενεργητικού τον Νοέμβριο λόγω Active

Στα 411 εκατ. ευρώ, έναντι 419 εκατ. ευρώ του Οκτωβρίου, διαμορφώθηκε το σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού των 9 Εισηγμένων στο Χ.Α. Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου στο τέλος Νοεμβρίου. Η μείωση του συνολικού ενεργητικού του κλάδου κατά 7,6 εκατ. ευρώ οφείλεται στην παύση διαπραγμάτευσης της ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ.

Εκροές  343 εκατ. ευρώ στα Α/Κ τον Νοέμβριο

Εκροές 343 εκατ. ευρώ στα Α/Κ τον Νοέμβριο

Μείωση 0,7% ή 162 εκατ. ευρώ σημείωσε το συνολικό ενεργητικό της αγοράς των Αμοιβαίων Κεφαλαίων και διαμορφώθηκε στο τέλος Νοεμβρίου στα 23,84 δισ. ευρώ από 24 δισ. ευρώ στο τέλος Οκτωβρίου. Τον μήνα Νοέμβριο σημειώθηκε συνολική εκροή κεφαλαίων ύψους 343 εκατ. ευρώ.

Μικρομεσαία κεφαλαιοποίηση μέσω Αμοιβαίων

Μικρομεσαία κεφαλαιοποίηση μέσω Αμοιβαίων

Τις σημαντικές δυνατότητες των εταιρειών της μικρομεσαίας κεφαλαιοποίησης, αλλά με επαγγελματική διαχείριση και, άρα, περισσότερη ασφάλεια, μπορεί να εκμεταλλευθεί ένας επενδυτής μέω των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, όπως το Interamerican Αναπτυσσόμενων Εταιρειών Μετοχικό Εσωτερικού.

Στην ”ατμομηχανή” του Χ.Α. με Αμοιβαία

Στην... πρόκληση των υπεραποδόσεων του τραπεζικού κλάδου στη Σοφοκλέους μπορεί να απαντήσει κάποιος και με τα Αμοιβαία Κεφάλαια, όπως το Δήλος Χρηματοοικονομικών Εταιρειών Μετοχικό Εσωτερικού.

Επενδύσεις με Α/Κ στον Γενικό Δείκτη

Για όσους προτιμούν τις αποδόσεις δεικτών αντί για τις αποδόσεις μετοχών, τα Αμοιβαία Κεφάλαια όπως το Alpha Athens Index Fund Μετοχικό Εσωτερικού, δίνουν μια καλή επενδυτική επιλογή.

Eurobank: Αύξηση κερδών 59% για εταιρίες FT 20

Αύξηση κατά 59% στα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας στο εννεάμηνο του 2006 κατάγραψαν οι 20 εταιρίες που συμμετέχουν στον FTSE 20, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Eurobank Χρηματιστηριακή.

Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ: Στο +52,8% τα κέρδη 9μήνου

Αύξηση 52,8% σημείωσαν τα μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας κέρδη εννεαμήνου των 314 εταιριών που ανακοίνωσαν αποτελέσματα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ. Οι κατασκευές πίεσαν τη συνολική κερδοφορία, ενώ 194 όμιλοι ήταν κερδοφόροι. Επίσης, 18 όμιλοι πέρασαν από κέρδη σε ζημίες, ενώ σε αντίθετη πορεία κινήθηκαν 19. Δείτε τα πλήρη αρχεία.

Alpha Finance: Σύσταση ”outperform” σε 27 μετοχές

Είκοσι επτά μετοχές περιλαμβάνονται στην outperform list της Alpha Finance, όπως αυτή αναλύεται στην εβδομαδιαία έκθεση της χρηματιστηριακής. Οι εταιρίες, οι τιμές - στόχοι ανά κλάδο και το P/E για το 2007.

Merit ΑΧΕΠΕΥ: Τα πορτρέτα 6 εισηγμένων

Εννέα εισηγμένες εταιρίες παρουσιάστηκαν στην Αθήνα σε ξένους θεσμικούς από τη Merit ΑΧΕΠΕΥ και τη Sal Oppenheim από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου. Δείτε τα σχόλια, τις τιμές-στόχους και τις συστάσεις για τις Jumbo, Νηρέας, Intralot, Newsphone, Πλαστικά Θράκης, Sprider.

Σοφοκλέους: Ποιες μετοχές τρέχουν... και γιατί

Α/Κ: Επενδύοντας στα διεθνή ”βαριά χαρτιά”

Μετοχές για όσους δεν θέλουν... μέρισμα

Αύξηση 3,71% στο ενεργητικό των ΕΕΧ τον Οκτώβριο

EΘΕ: Εκροές 264,5 εκατ. ευρώ από Α/Κ τον Οκτώβριο

Α/Κ: Συντηρητικές επιλογές στις διεθνείς αγορές

Επενδύοντας με Α/Κ στα blue chips της Σοφοκλέους

Κατασκευάζοντας… αποδόσεις με Αμοιβαία

Επιλέγοντας χαμηλή και μεσαία κεφαλαιοποίηση

Επενδύοντας στις εταιρείες τεχνολογίας μέσω Α/Κ

v