Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Αύξηση ενεργητικού κατά 1,1% για Α/Κ τον Ιούλιο

Αύξηση ενεργητικού κατά 1,1% για Α/Κ τον Ιούλιο

Στα 26,7 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε στο τέλος Ιουλίου η αγορά των αμοιβαίων κεφαλαίων, έναντι 26,4 δισ. ευρώ τον Ιούνιο, παρουσιάζοντας αύξηση ύψους 295 εκατ. ευρώ (1,1%). Από αυτά, 36 Μετοχικά Α/Κ Εσωτερικού υπερέβησαν την απόδοση του Γενικού Δείκτη.

Δημοσκόπηση του euro2day για β’ τρίμηνο ΕΛΠΕ

Δημοσκόπηση του euro2day για β’ τρίμηνο ΕΛΠΕ

Άνοδο της τάξης του 5,5% θα καταγράψουν τα κέρδη β’ τριμήνου των Ελληνικών Πετρελαίων, διαμορφούμενα στα 108 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις τεσσάρων αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr, για λογαριασμό της ”Thomson Financial News”.

Σοφοκλέους: Αναζητώντας ευκαιρίες… στην πτώση!

Σοφοκλέους: Αναζητώντας ευκαιρίες… στην πτώση!

Πολλοί θεωρούν μια χρηματιστηριακή πτώση ευκαιρία αγορών σε χαμηλότερες αποτιμήσεις. Η ”ακτινογραφία” 15 μετοχών που υποχρεώθηκαν σε απώλειες μεταξύ 16% και 26% από το τοπικό μέγιστο της 19ης Ιουλίου πάνω από τις 5.100 μονάδες έως και σήμερα. Οι προσδοκίες, οι φήμες και οι αποτιμήσεις.

Στο 19,94% το μεσοσταθμικό discount των ΕΕΧ

Στο 19,94% το μεσοσταθμικό discount των ΕΕΧ

Αύξηση κατά 4,6 εκατ. ευρώ παρουσίασε το σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού των 8 Εισηγμένων στο Χ.Α. Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου, καθώς διαμορφώθηκε στο τέλος Ιουλίου στα 409 εκατ. ευρώ έναντι 405 εκατ. ευρώ του Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΘΕ. Στις 31 Ιουλίου το μεσοσταθμικό discount των εταιριών ανερχόταν σε -19,94%.

Δημοσκόπηση του euro2day για 6μηνο Frigoglass

Δημοσκόπηση του euro2day για 6μηνο Frigoglass

Άνοδο της τάξης του 19% θα εμφανίζουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Frigoglass κατά το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, διαμορφούμενα στα 40 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις έξι αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr, για λογαριασμό της Thomson Financial News.

Σοφοκλέους: Το 13άρι του Ιουλίου!

Παρά το γεγονός ότι η ”προσγείωση” των τελευταίων συνεδριάσεων του μήνα περιόρισε την άνοδο του Γενικού Δείκτη μέσα στον Ιούλιο στο 1,7%, κάθε άλλο παρά έλειψαν οι μετοχές που σημείωσαν ”τρελό” ράλι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα: Μετοχές-πύραυλοι απέφεραν κέρδη από 32,5% έως και 182,2%! Ποιες μετοχές συνθέτουν το ”τυχερό 13άρι”. Πίνακας με τις 30 πρώτες σε απόδοση.

Πήγασος: Ανάκαμψη στο β΄ 3μηνο για επενδυτικές

Ιδιαίτερα ικανοποιητικό ήταν το δεύτερο τρίμηνο για τις εταιρίες του κλάδου καθώς κατάφεραν να αντιστρέψουν την αρνητική εικόνα του α’ τριμήνου (-52%) και να εμφανίσουν αύξηση 246%, επισημαίνει στο πρωινό της report η Πήγασος.

Δημοσκόπηση του euro2day για 6μηνο Alpha Bank

Άνοδο της τάξης του 44% θα καταγράψουν τα κέρδη α’ εξαμήνου της Alpha Bank, διαμορφούμενα στα 436 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις επτά αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr, για λογαριασμό της Thomson Financial News.

”Ανακαλύψτε” τη Ρουμανία μέσω των Α/Κ της Alpha

Το Α/Κ Alpha Ρουμανίας Μικτό Εξωτερικού επενδύει κυρίως σε μετοχές και τίτλους σταθερού εισοδήματος της Ρουμανίας και δευτερευόντως σε γειτονικές χώρες. Απευθύνεται σε επενδυτές με υψηλές προσδοκώμενες αποδόσεις, οι οποίοι όμως είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν και αντίστοιχους υψηλούς κινδύνους, μεταξύ των οποίων και ο συναλλαγματικός.

Δημοσκόπηση του euro2day για 6μηνο της Eurobank

Άνοδο της τάξης του 25% θα καταγράψουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Eurobank για τους πρώτους έξι μήνες του 2007, διαμορφούμενα στα 397 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις έξι αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr, για λογαριασμό της Thomson Financial News.

Δημοσκόπηση του euro2day για 6μηνο της Πειραιώς

Έξι μετοχές που κάποτε... ήταν τζάμπα

Εννέα μετοχές-στοιχήματα στο ταμπλό

Ξεπερνούν Γ.Δ. και FΤ 20 τα 16 top picks του ”Μ”

Δημοσκόπηση του euro2day για α’ 6μηνο του Τιτάνα

Επένδυση στην... επιστροφή των blue chips

Σοφοκλέους: Τα περιθώρια ανόδου για 61 μετοχές

”Ψαρεύοντας στον... βυθό της Σοφοκλέους

A/K Δήλος: Επένδυση για επιθετικούς & επίμονους

Οι συντελεστές ΒΕΤΑ για τις μετοχές του FT 20

v