Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Πήγασος: Στο +31% τα κέρδη 6μήνου 291 εισηγμένων

Πήγασος: Στο +31% τα κέρδη 6μήνου 291 εισηγμένων

Αύξηση 31% σημείωσαν τα μετά φόρων και δικαιωμάτων κέρδη εξαμήνου 2007 των 291 εταιριών που ανακοίνωσαν αποτελέσματα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Πήγασος ΑΧΕΠΕΥ. O κύκλος εργασιών ενισχύθηκε κατά 8,8% και τα EBITDA κατά 6,9%. Ποιές εταιρίες εμφάνισαν τις καλύτερες επιδόσεις. Δείτε την αναλυτική λίστα με τον τζίρο, τα EBITDA, τα περιθώρια και τα καθαρά κέρδη 291 εισηγμένων.

Σοφοκλέους: Οι 8+10 μετοχές για άμυνα

Σοφοκλέους: Οι 8+10 μετοχές για άμυνα

Η διαφοροποίηση του κινδύνου, η διασπορά δηλαδή των χρημάτων προς επένδυση σε περισσότερες από μία κατηγορίες επενδύσεων και σε περισσότερες από μία μετοχές αλλά και η ”άμυνα” μπορεί να αποτελούν τη συνταγή επιτυχίας σε περιόδους αναταράξεων και μεταβλητότητας των αγορών. Πώς αξιολογούνται οι 18 μετοχές που ”θεωρητικά” συγκεντρώνουν αμυντικά χαρακτηριστικά.

Δημοσκόπηση του euro2day για το 6μηνο Intralot

Δημοσκόπηση του euro2day για το 6μηνο Intralot

Άνοδο της τάξης του 6% θα εμφανίζουν τα καθαρά κέρδη της Intralot κατά το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, διαμορφούμενα στα 58,4 εκατ. ευρώ με τον κύκλο εργασιών να παραμένει στάσιμος λόγω έκτακτων στοιχείων, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις έξι αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News.

Δημοσκόπηση του euro2day για α΄ εξάμηνο του ΟΤΕ

Δημοσκόπηση του euro2day για α΄ εξάμηνο του ΟΤΕ

Στα 280 εκατ. ευρώ θα ανέλθουν τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου 2007 του ΟΤΕ, καταγράφοντας άνοδο 26% σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 7 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News. Τα EBITDA του ΟΤΕ εκτιμάται πως θα αυξηθούν κατά 6,2%, στο 1,094 δισ. ευρώ.

Δημοσκόπηση του euro2day για το 6μηνο της Fourlis

Δημοσκόπηση του euro2day για το 6μηνο της Fourlis

Άνοδο της τάξης του 126,5% θα εμφανίσουν τα καθαρά κέρδη της Fourlis κατά το α’ εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης, διαμορφούμενα στα 18,8 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις πέντε αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day.gr, για λογαριασμό της Thomson Financial News. Στην ισχυρή ανάπτυξη των ΙΚΕΑ και σε έκτακτα κέρδη αποδίδουν την αύξηση της κερδοφορίας οι αναλυτές.

Δημοσκόπηση του euro2day για το 6μηνο της ΕΤΕ

Αύξηση 59% στα κέρδη α΄ εξαμήνου θα εμφανίσει η Εθνική Τράπεζα, διαμορφούμενα στα 866 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις εννέα αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News.

ΧΑ: Οι μεγάλοι χαμένοι από τα υψηλά του Ιουλίου

Yψηλότατες μπορεί να χαρακτηριστούν οι απώλειες ενός σημαντικού αριθμού μετοχικών τίτλων στη Σοφοκλέους από τα υψηλά προς τα τέλη του προηγούμενου μήνα. Συνολικά, 81 εταιρείες κινήθηκαν με απόδοση της τάξεως του -15%, ήτοι με διπλάσια πτώση απ’ ό,τι αυτή του ΓΔ στη Σοφοκλέους. Αναλυτικά στοιχεία.

Δημοσκόπηση του euro2day για 6μηνο της Cosmote

Αύξηση 6% θα σημειώσουν τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου 2007 της Cosmote, διαμορφούμενα στα 166 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 6 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News. Οι ενοποιημένες πωλήσεις προβλέπεται να αυξηθούν κατά 38%, στο 1,43 δισ. ευρώ, ενώ τα EBITDA εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν κατά 15%.

Μετοχικά Α/Κ: Yψηλές επιδόσεις, καλή συμπεριφορά

Περισσότερα από τα μισά Μετοχικά Αμοιβαία Κεφάλαια Εσωτερικού σημειώνουν αποδόσεις υψηλότερες από αυτήν του Γενικού Δείκτη, που σε δεκαπέντε περιπτώσεις υπερβαίνουν το 10%. Τα ”πολλά λεφτά” βγήκαν από τη μεσαία κεφαλαιοποίηση και από τις καλές εταιρείες της χαμηλής. Διαβάστε για τους πρωταθλητές των Μετοχικών Αμοιβαίων Εσωτερικού.

Δημοσκόπηση του euro2day για το εξάμηνο της ΑΤΕ

Αύξηση 61% θα σημειώσουν τα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου 2007 της Aγροτικής Τράπεζας προσεγγίζοντας τα 132,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες εκτιμήσεις 5 αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του euro2day και του Thomson Financial News. Τα καθαρά έσοδα από τόκους προβλέπεται να ενισχυθούν κατά 11% και τα έσοδα από αμοιβές και προμήθειες κατά 13%.

Δημοσκόπηση του euro2day για β΄ 3μηνο της MPB

Δημοσκόπηση του euro2day για το 6μηνο του T.T.

Δημοσκόπηση του euro2day για 6μηνο του ΟΠΑΠ

Τι σηματοδοτεί η πτώση στο ταμπλό για 11 μετοχές

Θεσμικοί: Τι απώλειες ”γράφουν” από τα placements

Πήγασος: Τι δείχνουν τα εξάμηνα 61 εισηγμένων

Α/Κ Αlpha Trust Bond: Επενδύσεις κόντρα στο ρεύμα

Σοφοκλέους: Η διόρθωση δυνάμωσε τα ”βαριά χαρτιά”

Δημοσκόπηση του euro2day για 6μηνο της 3Ε

Ελκυστικοί και πάλι δείκτες στη Σοφοκλέους!

v