Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Τα 12+1 ”στοιχήματα” στο ταμπλό του ΧΑ

Τα 12+1 ”στοιχήματα” στο ταμπλό του ΧΑ

Το 2007 σύντομα εκπνέει και οι αγορές δεν έχουν αποκρυσταλλώσει άποψη για τις επιπτώσεις του subprime. Στο ΧΑ πολλοί μετατοπίζουν σταδιακά την προσοχή στα ”στοιχήματα” του 2008, ήτοι στις εισηγμένες για τις οποίες η επόμενη χρονιά θα αποτελέσει κομβικό έτος. Τα 12 εταιρικά και το 1 κλαδικό ”στοίχημα” της Σοφοκλέους.

UBS: Τα 10 σενάρια-έκπληξη για το 2008

UBS: Τα 10 σενάρια-έκπληξη για το 2008

Ανατίμηση του δολαρίου, πτώση του πετρελαίου στα 50 δολ., υπεραποδόσεις από τις ιαπωνικές μετοχές και πτώση του κινεζικού πληθωρισμού. Και όλα αυτά μέσα στο 2008. Σας φαίνονται απίθανα; Η UBS εξετάζει δέκα σενάρια-εκπλήξεις της επόμενης χρονιάς που... αν ”κάτσουν” θα ανατρέψουν το παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό.

Deutsche Bank: Τι προτείνει για το 2008

Deutsche Bank: Τι προτείνει για το 2008

Ανοδικά εκτιμά ότι θα κινηθούν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και το 2008 η Deutsche Bank, σε έκθεσή της με τίτλο ”Στηρίζοντας τους ταύρους σε ένα οριακό παιχνίδι”, όπου προσδιορίζει την άνοδο μεταξύ του 10% και του 20% και επιλέγει την ελληνική αγορά.

Τράπεζες: Τα κέρδη στηρίζουν τις αποτιμήσεις!

Τράπεζες: Τα κέρδη στηρίζουν τις αποτιμήσεις!

Ρεκόρ στους ρυθμούς ανάπτυξης χωρίς επιδείνωση στην ποιότητα των χαρτοφυλακίων τους σημείωσαν οι τράπεζες στο εννεάμηνο. Το τέλος της περιόδου ανακοίνωσης αποτελεσμάτων βρίσκει τις περισσότερες τράπεζες σε καλύτερη θέση, ενώ οι αναλυτές συνεχίζουν τα κολακευτικά σχόλια και τις θετικές συστάσεις.

Πτώση 4,45% για τα Αμοιβαία το Νοέμβριο

Πτώση 4,45% για τα Αμοιβαία το Νοέμβριο

Η αγορά των Αμοιβαίων Κεφαλαίων διαμορφώθηκε στο τέλος Νοεμβρίου στα 25,03 δισ. Ευρώ, έναντι 26,19 δισ. Ευρώ του Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας μείωση ύψους 1,17 δισ.€ (-4,45%).

Στο 21,90% το μεσοσταθμικό discount των ΕΕΧ

Μείωση σημείωσε το σύνολο της καθαρής αξίας ενεργητικού των 8 Εισηγμένων στο Χ.Α. Εταιριών Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου στο τέλος Νοεμβρίου. Το μεσοσταθμικό Discount των Εταιριών ανερχόταν σε -21,90%.

Σοφοκλέους: ”Σούπερ” τα εννεάμηνα, αλλά αρκούν;

Kαλά, αλλά λίγα μπορούν να θεωρηθούν τα κέρδη των εισηγμένων στο 9μηνο. Καλά γιατί είναι ανώτερα των περυσινών. Λίγα γιατί από μόνα τους δεν είναι σε θέση να επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των τιμών των μετοχών. Η εικόνα των εισηγμένων.

Πήγασος: Ο πήχης στα 11 δισ. για το 2007

Με ταχύτητα 972 εκατ. € τον μήνα τρέχουν οι εισηγμένες επιτυγχάνοντας ρεκόρ με ”όχημα” τα ισχυρά κέρδη των τραπεζών, συμπεραίνει ο Μ. Χατζηδάκης. Τα κέρδη ενισχύθηκαν 29,1% στο 9μηνο, αλλά χωρίς τις χρηματοοικονομικές υποχωρούν 2,6%. Αναλυτικοί πίνακες.

Σοφοκλέους: Οι...”αμνοί” και τα ερίφια της πτώσης

Τον Νοέμβριο, ολόκληρη η ελληνική αγορά βρέθηκε στο ”κόκκινο”, ανεξαρτήτως μεγεθών, προοπτικών και αποτιμήσεων, καθώς δεν γλίτωσε από τη δίνη της παγκόσμιας χρηματιστηριακής διόρθωσης. Κάποιες μετοχές ”βούλιαξαν”, ενώ άλλες αποδείχθηκαν ανθεκτικές. Ένα συγκριτικό τεστ σε μεγάλη, μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση.

Πήγασος: Από τράπεζες το 50% στα κέρδη 9μήνου

Αύξηση 28,8% σημείωσαν τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας των 201 εισηγμένων που έχουν ανακοινώσει αποτελέσματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο κ. Μ. Χατζηδάκης. Εκτιμάται ότι θα σημειωθεί νέο ρεκόρ όλων των εποχών στο σύνολο της χρήσης, καθώς τα κέρδη ίσως να υπερβούν τα 11 δισ. στο σύνολο του δωδεκαμήνου.

Δημοσκόπηση του euro2day για το 9μηνο του OTE

Folli Follie: Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο

Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο MPB

Τριπλό crash test στις ελληνικές τράπεζες!

Δημοσκόπηση του euro2day για το 9μηνο της Εθνικής

Σοφοκλέους: ”Γκρίζα σύννεφα” για τέσσερις ΑΜΚ

Αγροτική: Δημοσκόπηση του euro2day για 9μηνο

Σαράντης: Δημοσκόπηση του euro2day για το 9μηνο

Δημοσκόπηση του euro2day για το 9μηνο του ΟΠΑΠ

Δημοσκόπηση του euro2day για το εννεάμηνο της ΔΕΗ

v